StoryEditor
ProstorijaSJAJ U TAMI

Zašto vaš stan ne bi bio dobio 'injekciju profinjenog luksuza'? Ovakvi detalje dat će mu eleganciju, djelovat će umirujuće, a bit će tako trendi

19. rujna 2018. - 20:35
stan00

Doza profinjenog luksuza pod dramatičnim velom sjene malo koga će ostaviti ravnodušnim. Kao hladan tuš, terapija za otrježnjenje od ljetnih ludosti, dolazi nam ovaj elegantan trend, koji kombinirajući crnu i zelenu boju s Terrazzo uzorkom i zlatnim detaljima u prostor unosi svježinu šumske noći.

Za postizanje sličnog dojma u vašem domu glamur baršuna suprotstavite asketskim dojmom crne jednostavnosti, te ga naglasite suvremenim dizajnom kakve lampe, ili pak grafičkim printom jastuka i tepiha, vodeći računa tek o tome da uskladite motive.

Iako može zvučati skromno; kada se zbroje tek dvije, tri boje s jednim do dva motiva, prostor uređen u ovome stilu doimat će se raskošno, ali u znalačkoj, suzdržanoj mjeri, a na vas i one koji će uživati boravak u njemu djelovat će smirujuće i stimulirajuće u istoj mjeri. Poigrajte se ovim sigurnim kontrastima i uživajte, promatrajući sjaj u tami.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 15:46