StoryEditor
Moj apartmanEKOLOŠKI PRIHVATLJIVI PROIZVODI

Splendid nature proizvodi za čišćenje – alternativa koja štiti okoliš

Piše PROMO
23. svibnja 2022. - 08:49

S porastom temperatura i pojavom toplih sunčevih zraka dolazi i idealno vrijeme za proljetno čišćenje doma, ali i priprema apartmana uza ljetnu sezonu. Kako bi svačiji dom i ovoga proljeća zablistao punim sjajem, SPAR je pripremio široku ponudu preparata i artikala za čišćenje robne marke Splendid. Splendid je pouzdan partner u održavanju higijene kuće, a riječ je o proizvodima koji su podvrgnuti najstrožim kontrolama kvalitete, a masnoća i prljavština protiv njih nemaju nikakve šanse.

Čistoća bez agresivnih sredstava

Izuzetna čistoća moguća je čak i bez kemijski agresivnih sredstava pa tako sredstva za čišćenje Splendid nature sadrže isključivo prirodne sastojke na bazi obnovljivih sirovina što ih čini biološki razgradivima. Posebnost Splendid sredstava za čišćenje je i u tome što ne sadrže fosfate i formaldehid, što su prepoznala i dva neovisna Instituta za ispitivanje proizvoda. Ova dva instituta odobravaju i stavljanje dvaju važnih ekološka znakova na etiketu proizvoda. To su znak zaštite okoliša Europske unije koja svjedoči o brizi prema okolišu kroz cijeli proces proizvodnje te ekološka oznaka Austrije koju dobivaju samo proizvodi koji su ekološki prihvatljivi s odabranim sastojcima visoke kvalitete.

Splendid proizvodi za sjajan dom

Među proizvodima marke Splendid svakako se ističu plosnati brisač podova te refil za brisač podova. Riječ je o mikrovlaknima koji omogućuju optimalnu snagu čišćenja za sve glatke podove, a moguće ih je kombinirati na svim uobičajenim sustavima za čišćenje podova. Uz to, ovi refilovi jednostavno se mogu oprati u perilici rublja. Također, u ponudi se nalaze i spužvaste krpe za pranje koje imaju izrazito veliku moć upijanja te se mogu upotrijebiti za mokro i suho čišćenje. Idealne su za sve one koji svoj dom vole održavati pedantno čistim, jer daje sjaj bez crta zahvaljujući 3D površinskoj strukturi i kao takva idealna je za kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu, ured, pa čak i auto.

Splendid kanta za pranje s kapacitetom od 12 litara s gumiranom površinom hvata i s ručkom na donjoj strani za lakše ispražnjavanje kante, iskustvo čišćenja učinit će bržim i učinkovitijim. Za završni sjaj namijenjena je krpa za pranje podova koja ima površinu s jakom moći upijanja pomoću koje je moguće obrisati i one najtvrdokornije mrlje. Jedinstvena struktura krpe omogućuje izrazito dugu izdržljivost, a kroz rupu na krpi može se provući i ručka. Zato je ova krpa izvrsno prikladna za pranje podova i čišćenje većih površina.

Praktično i korisno za sve prilike

Ne treba posebno naglašavati da je prilikom čišćenja važno zaštititi i ruke, stoga SPAR u svojoj ponudi ima i Splendid rukavice za čišćenje u bijeloj, crnoj i ljubičastoj boji, koji su dostupni u veličinama S/M i M/L. Rukavice dolaze s 50 komada u pakiranju, a načinjene su od 100 posto nitrila s ojačanom površinskom strukturom na vrhovima prstiju, bez pudera, što ih čini prikladnima svima s alergijom na lateks. Osim za čišćenje, sasvim su sigurne i praktične za pripremu namirnica i kuhanje.

Također, SPAR u svojoj ponudi ima i široku ponudu vrećica za smeće pa tako kupci mogu birati razne opcije vrećica za smeće vlastitih robnih marki obojane po grupacijama – SPAR biorazgradive, S-BUDGET, SPAR ekstra čvrsta, SPAR vrećice za smeće različitih dimenzija, SPAR mirisne vrećice, SPAR biokompostabilne vrećice od papira te SPAR vrećice od recikliranoga plastičnog materijala. Osim toga, određene vrećice za smeće imaju i vezice za praktičnije odlaganje te su dostupne u različitim litražama što ih čini prikladnima za male ili velike kante za otpad, ovisno o tome nalaze li se u sobi, kupaonici, kuhinji ili uredu.

Proizvodi linije Splendid, vlastite SPAR robne marke sredstava za čišćenje, mogu se pronaći u najbližim SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 17:14