StoryEditorOCM
Zvijezde onlineoštri komentari

Zbog ove fotografije Nikolina Pišek našla se na meti kritika: ‘Nadam se da je ovo samo jako loš photoshop‘

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 19:14

Nikolina Pišek, poznata oditeljica i influencerica, našla se u središtu kontroverze nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu u kojoj se hvali novom dizajnerskom jaknom. Međutim, umjesto očekivanih pohvala, njezini su pratitelji brzo reagirali optužujući je za fotošopiranje lica.

Komentari ispod fotografije odražavali su nezadovoljstvo pratitelja, izražavajući sumnju u autentičnost slike. "Jasno je k’o dan da ja nisam zvijezda ove fotografije", napisala je Nikolina u odgovoru na komentare koji su sugerirali manipulaciju slikom. "Ja se nadam je to loš Photoshop… lice ti je totalno izobličeno", "Zašto to rade sa licem? Koji je sad ovo vrag? Žene koje su i u stvarnosti lijepe… ne razumijem", samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objave, prenosi Story

Ovo nije prvi put da je Nikolina suočena s optužbama za uređivanje fotografija. Kako bi se oduprla takvim kritikama, ranije je podijelila video svoje transformacije - od prirodne ljepote bez šminke do stiliziranog izgleda s naglaskom na šminku i frizuru.

Uzvrativši na optužbe, Nikolina je upotrijebila društvenu mrežu kako bi iznijela svoj stav. Sinkronizirajući usne s viralnim zvukom s TikToka, poručila je svojim hejterima: "Ovo je poruka svim hejterima. Ako ti se ne sviđa što radim, ali pratiš sve što radim, i dalje si moj fan."

Osim kontroverze na društvenim mrežama, Nikolina je nedavno odustala od privatne tužbe za uvredu i klevetu protiv Borne Kotromanić, koju je tužila 2022. godine. Prema izvještajima srpskih medija, sud je odbacio Nikolininu tužbu, naredivši joj da nadoknadi troškove spora. Ova situacija dodatno je pojačala medijsku pažnju oko Nikoline Pišek i aktualnih događaja vezanih uz nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 18:05