StoryEditorOCM

Video zaintrigirao javnost: ‘Konačno otkrivamo zašto je Vanna izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika‘

Piše SCENA SD
22. siječnja 2024. - 16:57
Bivša natjecateljica koja je bila u Vanninom timu, Laura Sučec objavila je na svom TikToku video iz backstagea gdje se suočila sa svojom mentoricomTiktok /laurakojapjeva

U subotu se održalo polufinalno natjecanje showa "The Voice" u kojemu je sudjelovalo osam pjevača: Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. Od njih osam samo je četvero, glasovima gledatelja, izborilo prolazak u finalnu emisiju koja će biti slijedeće subote. To su Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec.

Bivša natjecateljica koja je bila u Vanninom timu, djevojka Laura Sučec iz Mošćenice kraj Petrinje, objavila je na svom TikToku video iz backstagea. Ova studentica Muzike akademije u videu se suočila s Vannom. Djevojka je upalila kameru mobitela i direktno pitala Vannu zašto je izbacila nju, a ostavila Riječanina Sergeja Božića.

"Konačno otkrivamo zašto je Vanna izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika Sergeja", stoji u opisu videa koji je Laura objavila.

"Mentorice, zašto ste me izbacili?", pitala je djevojka bivšu mentoricu koja je ostala iznenađena pitanjem.

"Zato što sam imala za tebe bolji plan", odgovorila joj je Vanna. Video završava Laurinin smijehom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:44