StoryEditorOCM
Zvijezde onlineDWAYNE JOHNSON

UFC borac spavao u teretani jer je poslao sav novac za izgradnju bunara u Zimbabveu, slavni glumac mu kupio kuću

Piše SCENA SD
8. kolovoza 2023. - 07:31

Glumac Dwayne Johnson (51) nedavno je iznenadio Thembija Gorimba (32) i poklonio mu novu kuću u Miamiju. Gorimbo je prodao svoju borbenu opremu i poslao većinu svoje zarade od Ultimate Fighting Championshipa (UFC) u Zimbabve kako bi izgradio bunar za vodu za zajednicu. Kako bi uštedio novac za vlastiti stan i doveo svoju obitelj u Ameriku, Gorimbo je spavao na kauču u teretani. Kad je Dwayne Johnson saznao da je Gorimbu na računu ostalo samo 7,49 američkih dolara (6,81 eura), glumac je odlučio pomoći.

image

Dwayne Johnson

Robyn Beck/Afp

Johnson je iznenadio 32-godišnjeg Gorimboa tijekom treninga u teretani. Kao veliki obožavatelj "The Rocka", Gorimbo je bio vidno dirnut i ganut do suza kada je osobno upoznao glumca. Ali Johnson je imao veće iznenađenje: odveo je Gorimboa do kuće i pretvarao se da ga upoznaje s prijateljem po imenu "Jay". Kad je Gorimbo primijetio slike vlastite obitelji u kući, brzo je shvatio da je to sada njegov novi dom. Srdačno su se zagrlili i Johnson je Gorimbu predao ključeve riječima: "Sada više nema spavanja na kauču, ovo je vaša kuća."

Gorimbo se zahvalio Dwaynu i napisao na Twitteru: "Moj život više nikada neće biti isti. Hvala ti što si mi promijenio život. Blagoslovi te brate. Cijenim vas i zahvalan sam na svemu. Sada se vratimo na posao i ostvarimo sve ciljeve."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 12:24