StoryEditorOCM
Zvijezde onlineODGOVORIO JE SVAKOJ

Marka Pecotića Pecu napali na Instagramu zbog preljuba, svašta su mu pisali! Nije im ostao dužan, evo paprenih detalja

Piše Scena SD
21. veljače 2024. - 08:45

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco na Instagramu je objavio video na kojemu pjeva sa svojom voljenom djevojkom, Silvijom Dvornik, a mnogi su odmah uočili papreni komentar koji ga je stigao, kao i Pecinu reakciju.

"Kad već citiraš Božje zapovijedi i širiš lažni moral... A ono ne poželi tuđeg ženidbenog druga?" - upitala ga je, naime, jedna pratiteljica.

Peco je pokazao kako pomno prati sve što se događa na njegovom profilu, pa je bio brz i u odgovoru:

"Alo svetice, nisam te prepoznao s lažnog profila. Tako ćeš sigurno u raj, a ja u pakao. Naravno. Jer ste svi vi sveti, do jednoga" - bio je brutalno direktan.

Na komentar druge pratiteljice koja je napisala: "Bože dragi, kako ste oboje antipatični, naporni, agresivni. Bezveze ste, ali nemoguće vas je ne vidjeti, jer iskačete iz paštete", splitski pjevač joj je uzvratio: "Miss simpatičnosti... ima opcija otprati ili blokiraj pa ti nećemo kvariti tvoj savršeni, skriveni život".

Ne manjka ni pratitelja kojima se Peco i Silvija baš sviđao i kao pjevački duo i kao par.

"Meni je ova žena tako posebna, ima baš nešto u njoj šta zrači dobroton" - komentirala je tako pratiteljica, a druga dodala:

"Jel se svit voli? Nek se voli ❤️. ‘Ko san ja ili ‘ko ste vi da sudite ikome?".

Peco je i ovdje bio brz u replici: "Same svetice i suci. Hvala na lipim ričima. Takva rijetkost je to danas".

Premda je Marko Pecotić Peco prilično temperamentan tip, u ranijem razgovoru za inMagazin je ustvrdio kako je "miran" i kako su "svi mirni".

"Sve funkcionira i zbog toga sam sad miran i zadovoljan. Što će donijeti budućnost, ne znam. Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao.

Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili, odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo", pojasnio je pjevač.

image

Silvija Dvornik i Marko Pecotić snimljeni prošlog ljeta na splitskoj Rivi

Duje Klarić/Cropix
image

Peco i Silvija u ćakulici na klupi

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 02:47