StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePETRA MEŠTRIĆ

Status liječnice iz ‘Braka na prvu‘ zaintrigirao je mnoge: ‘Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema 2 centa u džepu!‘

Piše SCENA SD
12. prosinca 2023. - 22:56

Svi koji redovito prate showove na malim ekranima zasigurno se sjećaju doktorice i influencerice Petre Meštrić koja je nastupila u RTL-ovom showu "Brak na prvu“. Ova djevojka često na društvenim mrežama dijeli detalje iz svog profesionalnog i privatnog života, a novi status na Instagramu privukao je pažnju mnogima. 

"Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema 2 centa u džepu. Pa brate, čega se ti bojiš? Ti si siguran“, stoji na videu koji je objavila na Instagramu. 

Uz video je objasnila koji je motiv njezine izjave:

"Neću prestati snimati ovakve videe dok muškarci ne prestanu zvati žene pogrdnim imenima. Žene s kojima nemaju nikakve veze. Rekla sam što sam rekla.“

Pratiteljice su se odmah javile sa svojim komentarima:

"Kad ti ne mogu prodati glupe priče, onda krenu s uvredama. Tebi osobno teško da će oprostiti što si lijepa i pametna. Uz to i sretna. Ne praštaju to i ne mogu podnijeti takvo što," napisala je jedna.

"Ma ti si kraljica... Jbg ako se udaš i kući se brineš o djeci onda si lijena i mužu na grbači... Kad radiš opet ne valja... Svijet pun sponzora a žene opet rade čudo...", napisala je druga.

"Ti si prelijepa i pametna žena, samostalna i puna samopuzdanja i ti osobno takvom tipu muškarca si nedostižna..od muke najlakđe im je vrijeđati", kaže treća.

image

Petra Meštrić

Instagram/ petramestric
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:18