StoryEditorOCM

Seve guštala za Uskrs u Istri, evo kako je zahvalila i Titu! A onda je pokazala ono osobno najintimnije...

Piše SCENA SD
9. travnja 2024. - 17:03

Točno se vidi da je Severini pao kamen sa srca. Sve njezine objave na Instagramu odišu radošću zbog cjelovite obitelji, na njima dominira upravo sve ono najvažnije u njenom životu, njezin sin, njezin dom, majka Ana, nećakinja Mia, prijateljica Vedrana i neizostavni Tomica...

image

Severina s majkom Anom i prijateljica Vedrana Vasić sa svojom mamom

Instagram

U zajedništvu s njima i drugim prijateljima, splitska pjevačica je, sudeći po ranije objavljenim snimkama, savršeno provela uskršnje blagdane u Istri, brala šparoge, uživala u jelima koja su za nju i ekipu spremali kulinarski lisci, pridružila im se i Severini bliska i voljena Matija Vuica, a sad je pokazala i kako je u proljetnom ruhu dekorirala svoj stan u Zagrebu.

"Svaki posjet Istri je uživanje u svim čulima. Puno puta sam bila na ovim lokacijama, ali je veća sreća ponovno sa djecom otkrivati brojne ljepote. Posjetili smo Limski kanal gdje nas je dragi Emil naučio kako se uzgajaju kamenice i brbavice i koliko je to zahtjevan posao, koji se radi isključivo iz ljubavi prema tradiciji...

Istra je za sva osjetila. Prebogata kulturom i znanošću, vrhunskom hranom, prekrasnom prirodom, poznata po tartufima, ulju, fužima, kamenicama i dobrim ljudima. Hvala na divnim izletima. Hvala Titu na Brijunima. "Sve je isto samo njega nema"... ?" - napisala je Severina u objavi posvećenoj danima ispunjenim užicima.

Severina,inače, nema naviku pokazivati stan u kojem živi u Zagrebu, a koji je kupila početkom 2000-ih, no na fotografijama koje je podijelila vidi se da je prostran i svijetao, te da mu je, nakon novogodišnjih blagdana, kad je također bio bogato okićen, sad dala proljetni štih.

image

Severina i majka Ana u stanu pjevačice

Instagram
image

Splićanka rado u svojem domu ugošćuje prijatelje. Odavno se o njoj priča kao o odličnoj kuharici

Instagram
image

Proljetni aranžman

Instagram
image

Cvijeća nikad dovoljno

Instagram
image

Jaja su još u điru

Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:17