StoryEditorOCM
Zvijezde onlineEMOCIJA KOJU ŽIVE

Iris i Livaja su ‘izgorjeli‘ za splitske jadranaše: Marko uživljen u vaterpolo, ona u voljenog muža. Sve su preživjeli

Piše Scena SD
18. svibnja 2023. - 09:13

"Fantastična finalna serija prvenstva Hrvatske! Neizvjesna, uzbudljiva, izjednačena, s punim tribinama i vatrenom atmosferom... Vrhunski vaterpolo smo gledali zadnjih tjedana u Splitu i Dubrovniku, a sada konačno možemo i odgovoriti na pitanje koja momčad igra najbolji vaterpolo u državi europskih prvaka? To je Jadran iz Splita! Domaćini su u "majstorici" u Poljudu svladali Jug s rezultatom 11:8 i tako uzeli najvrijedniji trofej sezone" - izvijestila je sportska novinarka Slobodne o događaju koji je sinoć "užgao" sportska srca Splita, brojne navijače, među kojima i bračni par Iris i Marka Livaju.

image
Pero Smolčić

Hajdukov golgeter i njegova lijepa supruga srčano su bodrili splitske "jadranaše", a Iris je dio uzbudljive atmosfere podijelila i na svom instagram storyju.

Uz glazbenu podlogu: "neka zvone svetog Duje zvona, nek‘ se čuje njihov zvon, cijelom svijetu neka kažu ona, naš je Jadran šampion...", Iris je objavljivala niz kadrova uz bazen, u kojima je adekvatnu "minutažu" zaslužila momčad u bazenu, ali i njezin- voljeni suprug.

image

Screenshot Instagram

/Screenshot Instagram

Koliko Marko Livaja obožava navijačku atmosferu, svjedoče i Irisine riječi iz lanjskog intervjua kojeg je dala našoj novinarki Aniti Matić:

"Kad pogledam taj sjever, čovjek ne može da se ne naježi ili pusti suzu. Kad čujem skandiranje i vidim kako oni gledaju moga muža, meni je srce puno, ali nakon svake te utakmice, od tih silnih emocija, osjećam kao da sam ja bila na terenu. Sve je to dobro, ali najgore je kad se izgubi. Ja znam kakva me tada noć čeka, duga i puna priče, ali ja to volim, volim kad sa mnom podijeli sve – i dobro i loše" - ispričala je Iris.

image
Tom Dubravec/Cropix

O njihovim ljubavnim počecima, s obzirom na razliku od 14 godina, koliko je, naime, Iris starija od Marka, bila je iskrena, kao i oko svega:

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je...".

image
Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:39