StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePARTY ZA EKIPU

Paris Hilton organizirala raskošnu prvu rođendansku zabavu sina Phoenixa, bilo je tu i koza, konja, zečeva...

Piše SCENA SD
28. siječnja 2024. - 18:26
Paris Hilton i sin PhoenixKevin Ostajewki/michael Simon/Instar Images/Profimedia/Kevin Ostajewki/michael Simon/instar Images/profimedia

Paris Hilton (42) već navikava sina Phoenixa (1) na pompozni party život: za njegov prvi rođendan nasljednica hotela organizirala je razrađenu tematsku zabavu. U Instagram pričama podijelila je brojne videozapise proslave "Pod morem" - referencu na istoimenu pjesmu iz Disneyjevog filma "Ariel". U njezinom vrtu nalazili su se šareni baloni u obliku riba, na njima se nalazio luk s Phoenixovim imenom. Časopis People objavio je neke  fotografije proslave.

Noseći bijele sunčane naočale, Paris Hilton i Phoenix pozirali su  ispred kamere: "Cijeli život priređujem sjajne rođendanske zabave. Činjenica da to sada mogu učiniti za svog sinčića vrlo je posebna uspomena", kaže ponosna mama.IT-djevojka drži sina u naručju dok izlazi s njim kako bi mu pokazala sve velike ukrase. "Gledaj, ovo je sve za tebe", kaže u videu.

image

Paris Hilton i Phoenix

Kevin Ostajewki/michael Simon/Instar Images/Profimedia/Kevin Ostajewki/michael Simon/instar Images/profimedia

Brojni gosti pojavljuju se u videozapisima na Instagramu, uključujući Kat Von D (41), Kelly Osbourne (39) - također je objavila nekoliko dojmova o proslavi na Instagramu -, Rumer Willis (35) i Lance Bass (44) u pratnji svoje djece čestitaju malom Phoenixu. Na rođendanu su bili i životinjski gosti kao što su male koze, kokoši, zečevi, pa čak i mali konj.

Phoenix je napunio godinu dana 16. siječnja, a slavlje je uslijedilo 27. siječnja. Sa suprugom Carterom Reumom (42), Paris Hilton sada osim sina dijeli i kćer London Marilyn, koju je rodila surogat majka prije dva mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:00