StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNE PADA JABUKA...

Ovako izgledaju kćeri Marine Perazić, naslijedile su ljepotu od fatalne mame! Mia i Luna grade karijere u New Yorku

Piše Scena SD
16. siječnja 2024. - 19:14

Bez obzira koje ste godine rođeni, uvjereni smo da svatko od vas zna taktove i stihove pjesama "Program tvog kompjutera" ili "Sobe 23"! 

"Ako želiš bit u ja, program tvog kompjutera..." pjevalaje sredinom 1984. Marina Perazić i svojim glasom, pojavom i senzualnošću zaludjela sve.

Momačke sobe bile su pune njezinih postera, djevojke su imitirale njezinu frizuru, naušnice, styling...


Riječanka Marina, koju je mlađa publika imala prilike upoznati i kroz sudjelovanja u nekim reality showovima, zajedno s Davorom Toljom bila je članica dua zanimljivog imena "Denis&Denis". Sve je s njima bilo intrigantno, uzbudljivo, drugačije, zapadnjački.


I elektronski pop zvuk koji su donijeli na mahom pop-rock scenu bivše države, i videospotovi koje su snimali...

Slava je bila iznimna i nitko daleke 1985. ili ‘86. nije pomislio da će se Marina i Davor razići, i to u svađi, a Denis&Denis" će prestati postojati 1987. godine.

Još uvijek popularna Marina pokušavala se snaći i ostvariti samostalnu karijeru, a iz te faze najviše pamtimo njezinu pjesmu "Pojest ću sve kolačiće".

Ludo se zaljubila u beogradskog glazbenika Ivana Fecea Firčija, bubnjara kultnog EKV-a i s početkom rata odlučila s njim otići za New York.

Njihov brak je, saznalo se kasnije, bio vrlo turbulentan.

"Ivan me znao udariti u nekoliko navrata. Ali nikada mu se nisam ni pokušala vratiti. Shvatila sam da ne vrijedi s njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Stalno me provocirao. Šutjela sam zbog mira u kući, kako bih sačuvala svoje lijepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo..." - iskreno je progovorila o teškim godinama koje je prošla.

U tom braku, ipak, dogodile su se i lijepe stvari, par je dobio dvije kćeri, Miju i Lunu, danas odrasle, lijepe i atraktivne poput majke u danima najveće slave.

Mia je rođena 1991. a Luna 1995. godine. Nakon razvoda od Firčija, Marina se s kćerima vratila u rodnu Rijeku.

No djevojke su u odrasloj dobi, ipak, izabrale život u Americi, Mia se, izvori kažu, bavi dizajnom, a mlađa se Luna posvetila modelingu. 

Fotografije na Marininim društvenim mrežama pokazuju u kako su krasne djevojke izrasle i koliko su bliske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 10:54