StoryEditorOCM
Zvijezde onlineALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Marija Šerifović izrevoltirana reakcijom Hrvata na koncert; ‘Naši susjedi imaju problem što su to narodni izvođači‘

Piše SCENA SD
10. listopada 2023. - 11:44

Pjevačica Aleksandra Prijović uselila se ovih dana u naš medijski prostor, "ukravši" ga u potpunosti domaćim zvijezdama. Kako se čini, još će neko vrijeme "naši" ostati gladni medijskih stupaca. Tek što je objavljena vijest o održavanju prve Arene, kao medijska bomba odjeknula je vijest o četvrtoj rasprodanoj zagrebačkoj Areni, ostavljajući za sobom prašinu izazvanih podijeljenih reakcija koja se još slegla.

Prijović će tako održati četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni 1.,2.3,.4. prosinca, a za svaki od njih karte su u potpunosti rasprodane. Obzirom da je Prijović pop-folk pjevačica, pri čemu je ovaj "folk" u njezinim pjesmama ipak nešto dominantniji, mnogi su se uznemirili činjenicom da je pjevačica pobudila tako velik interes.

image
Aleksandra Prijović/ Instagram

"Nezadovoljna nezadovoljstvom" određenog dijela Hrvata, a posebice izjavama pjevača i glazbenih kritičira koji su za Slobodnu Dalmaciju izrazili svoje mišljenje povodom nadolazećeg koncerta,  javnosti se obratila Marija Šerifović, pjevačica koja je svojom izvedbom pjesme "Molitva"  2007. Srbiju dovela do pobjede na Eurosongu, kako prenosi Mondo.

"Moj komentar na to bi bio da mislim da bi svatko trebao nastupati u svakoj zemlji bez ikakvih problema. Ako naš rad to ne spoji, ne znam tko će to spojiti. Imamo za primjer moju pjesmu, koja je prva u trendingu u Hrvatskoj, prvi dan u prvih par sati. E sad, ono s čim naši susjedi imaju problem je što su to narodni izvođači. Da se dogodi estradnom pop izvođaču, vjerojatno ne bi bio problem, ali narodna ih malo žulja.Ono što mogu reći Aleksandra je to svojim radom zaslužila i narod to želi slušati,a protiv naroda se ne može.Dakle možemo puhati u rog mi ili bilo tko, ne može se ići protiv volje naroda”, rekla je Marija. Kako je dalje istaknula, u Zagrebu nikada nije naišla na sličan problem, ali smatra da je to samo pitanje različitih glazbenih pravaca kojima se kreću ona i Prijović.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:00