StoryEditorOCM
TV&Realitykylie od dva metra

Solinjanin stao na štikle i odglumio Kylie Minogue, Enis oplakao od smijeha: ‘Šta je ovo, Jelena Karleuša!‘

Piše SCENA SD
3. ožujka 2024. - 21:12

Jedan od najupečatljivijih noviteta na plesnoj sceni, Luciano Plazibat, otkrio je svoj put do uspjeha - plešući na TikToku. Kroz svoj plesni talent, Luciano je uspio izgraditi značajnu karijeru, premda nije uvijek bio „klasični“ plesač. Odrastajući kao dijete koje se borilo s prekomjernom težinom, naučio je kako se istaknuti kroz karakter i zabavljati publiku od najranijih dana.

Iako je poznat po svojoj plesnoj vještini, Lucian je istovremeno i emotivan i uporan. Njegovo sudjelovanje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" nije samo prilika za zabavu, već i prilika za transformaciju.

Svjestan svojih ograničenja u pjevanju, Luciano se oslanja na svoje glumačke i plesne sposobnosti kako bi se pretvorio u različite likove. Spreman je prihvatiti sve izazove, od maski do kostima i šminke, samo kako bi pružio nezaboravnu i šašavu zabavu publici.

image
Nova Tv Press/

Jedan od najupečatljivijih trenutaka emisije bila je Lucianova transformacija u dvometarsku Kylie Minogue. Reakcije žirija bile su raznolike, od iznenađenja do oduševljenja.

Enis je ostao zapanjen Lucianovom sposobnošću zavođenja. "Šta je ovo, Jelena Karleuša? Vidi lista, vidi noge!" našalio se Enis, dok je Mario istaknuo kako je Lucianov plesni talent prve klase. "Ovo je večeras bila Kylie na steroidima. Luciano je inače plesač prve klase, on je nastupio na Eurosongu, plesao sa Severinom..." 

Čak je i Minea, koja je uživala u suzama od smijeha, bila očarana Lucianovim nastupom i zatražila još. Goran je komentirao da je Lucianova interpretacija Kylie Minogue bila zabavna, ali i ponekad zastrašujuća. "Kylie ne samo da me je zabavila, ugodno iznenadila, nego na momente me je i preplašila". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:52