StoryEditorOCM
TV&RealitySPEKTAKULARNO

Maja Šuput večeras u Supertalentu zablistala u teatralnom izdanju s korzetom i seksi prorezima, sviđa li vam se?

Piše SCENA SD
8. listopada 2023. - 20:55

Nakon što je započeo večerašnja epizoda showa Supertalent svi su primijetili najnoviji outfit članice žirija Maje Šuput koji je spektakularniji nego ikad do sad.

Maja je zablistala u teatralnoj crnoj haljini sa šljokicama, mnoštvom bisera, korzetom i seksi prorezima na bokovima. Stajling je upotpunila upečatljivim šeširićem, a sve je začinila ljubičastom perikom s ružičastim pramenovima.

Za ovaj, kao i za sve Majine stalinge u showu, zaslužan je stilist Marko Grubnić.

"Haljina je ručno rađena, od početka do kraja. Krojačice su sve to ručno radile jer se radi o jako velikom broju bisera koji su teški i koji se moraju našivati. Čak i ovaj donji dio haljine crni je izrađen od materijala koji je napravljen od staklenih perlica, dakle težak je pa ne ide pod mašinu. Dakle sve je ručno rađeno", objasnio je Marko za Dnevnik.hr, pa se pohvalio i da je najupečatljiviji detalj izradio on sam.

"Ono što je možda u cijeloj ovoj priči otelo show i ono što je sigurno definiralo stajling je ovaj šešir koji Maja nosi u emisiji. Ono što je specifično, ja sam ga radio ručno, osobno sam ga ja napravio."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 13:51