StoryEditorOCM
TV&RealityBOLAN PERIOD

Judita iz Superstara posvetila pjesmu prijatelju koji je poginuo i otvorila dušu: ‘Taj gubitak je bio prekretnica‘

Piše SCENA SD
24. listopada 2023. - 17:45

Judita Štorga (22) na audiciji RTL-ovog novog TV showa, Superstar, duboko je dirnula žiri pjevajući za poginulog prijatelja, a i sama se rasplakala nakon što je žiri, premda ne jednoglasno, odlučio da ćemo Juditu i dalje gledati na malim ekranima.

Judita je za 24sata priznala da joj je period kad je izgubila najboljeg prijatelja bio izrazito bolan, te da tugu još uvijek nosi u sebi, ali je naglasila da ta tuga nije kamen spoticanja, i nešto što je koči, već nešto što joj daje snagu za dalje.

Za taj tužan događaj kaže da je bio njezina životna prekretnica, i motiv da svoj kapacitet krene koristiti za ostvarenje svojih snova. Judita je, ne otkrivajući previše, rekla i da je imala trnovit put odrastanja, te da ju je jedino glazba uspjela trgnuti i preusmjeriti je da krene dobrim putem.

"Sve što sada radim je njemu u čast jer mi daje puno snage i hrabrosti za ići prema naprijed." rekla je za svog preminulog prijatelja, piše 24sata.

Istaknula je kako bi se željela baviti glazbom u budućnosti, te da je show Superstar vidjela kao veliku odskočnu dasku da se povežem s ljudima koji imaju iste snove kao i ja.

"Pobjeda bi za mene značilo ostvarenje snova." rekla je na Judita.

Koliko je glazba u njenom životu bitna, Judita je otkrila rekavši: "Glazba mi je pomogla više nego bilo koji razgovor. Ispunjuje me i osjetim emociju glazbe koja je meni najbitnija" piše 24sata.

Osim bavljenja glazbom, zanimljivo je i to da Judita trenira mačevanje, studira grafički dizajn, slika i crta.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 11:45