StoryEditorOCM

Jeste prepoznali Splićanku koja se transformirala u Mišu? Jeste gledali sinoć nastup? ‘Sljedeća stanica Poljud!‘, pišu

Piše Scena SD
4. ožujka 2024. - 07:52

Pjevala je "Drugi joj raspliće kosu" i - trijumfirala!

Antonija Dora Pleško, mlada pjevačica iz Splita, koju javnost poznaje po sudjelovanju u nebrojenim tv showovima, sinoć se ukazala i u novoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato" i briljirala kao Mišo Kovač. Utjelovila ga je u izdanju iz 70-ih, s pripadajućim stylingom, frizurom, sunčanim naočalama i to je bilo to.

Novac koji je zaradila pobjedom, Antonija Dora je odlučila donirati splitskom centru Juraj Bonaći.

"Bravo draga moja imenajkino, čestitam ti", "Bravo Antonija ??????", "Čestitke❤️❤️", "Opet ova, nema di se nije gurala", "Čestitam na pobjedi", "Stvarno je super ženska odigrala. Baš realistično", "Svaka čast", "Sljedeća stanica Poljud!"... neki su od brojnih komentara na društvenim mrežama showa, na kojima se gledatelji pozitivno izjašnjavaju o novim voditeljima (umjesto Frane Riđana, uz Igora Mešina za kormilom showa je glumac Filip Detelić), kao i o novim članovima žirija, pri čemu je Enis Bešlagić najveće oduševljenje.

Ako ste sinoć propustili Antonijin nastup, evo prilike da pojačate i zabavite se:


Antonija nije krila oduševljenje ni nakon nasupa, a poseban joj je gušt, kako je rekla, što "ostaje u Splitu", jer će sljedeću nedjelju "uskrsnuti" kao Petar Grašo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 22:44