StoryEditorOCM
TV&RealityBRAK NA PRVU

Ana i Alen su se vjenčali, ali ima velikih problema: ‘Dogodilo se da dobijem kontru od svega što sam rekao‘

Piše SCENA SD
1. veljače 2024. - 20:20

U drugoj epizodi četvrte sezone RTL-ova sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" vjenčali su se Ana Jakuš i Alen Vlahović.

Ana je medicinska sestra iz Bedekovčine koja radi u hitnoj službi u Zagrebu. Njezina je strast učenje stranih jezika, a usredotočena je na norveški zato što bi voljela živjeti ondje. Vrlo je otvorena osoba, pogotovo na poslu, no ne izlazi često - najčešće ode s društvom u restoran ili se druže kod nekoga od njih. Ostatak slobodnog vremena provodi u teretani, a kad je jako pod stresom zbog posla, baterije puni trčanjem.

Alen Vlahović dolazi iz Zagreba, iza sebe već ima dvije pjesme, od kojih za jednu ima i snimljen spot koji je vidjelo pola milijuna ljudi. Bio je perspektivan rukometaš, pjevao je u Zagrebačkim mališanima, a sada pjeva po klubovima i radi kao instruktor fitnessa. Svira na maminoj gitari koja je stara 35 godina i ima svoj mali studio u garaži. Alen sluša isključivo domaću glazbu, a kao omiljene izvođače ističe Lexington band. 

Natjecatelji su nam odgovorili na tri blic pitanja:

1. Zašto ste se prijavili u ‘Brak na prvu‘?

Ana Jakuš: Prijavila sam se zbog ljubavi i samog iskustva. Željela sam izaći iz svoje zone komfora i zanimalo me kakvo mišljenje će dati stručna lica. Također, upoznati puno novih ljudi može biti samo dodatni plus.

Alen Vlahović: Iz znatiželje. Volim izazove. Ušao sam bez predrasuda, ali opet sam imao neke svoje kriterije.

2. Što vam je prošlo glavom kad ste ugledali svog odabranika?

Ana Jakuš: Na dan vjenčanja bila sam jako nervozna i možda sramežljiva, ali vjerujte mi, i ako po prirodi niste, to je toliko ekstremna situacija, da je emocije jako teško kontrolirati i tisuću mi je stvari prolazilo kroz glavu. Na prvu mi se mladoženja svidio, ali nekako nije preuzeo kontrolu nad situacijom i tu se nekako sva moja energija izgubila. Teško je bilo provesti vjenčanje s nekim tko nije uložio nimalo truda i interesa u mene kao osobu. No opet smatra da s obzirom na to koliko je to bilo stresno meni, sigurno je bilo i njemu.

Alen Vlahović: Proveli smo dosta vremena ispunjavajući razne upitnike, imali razgovore i razgovore s produkcijom i ekspertima. Partnerica koja mi je prišla pred oltarom suprotno je od toga. Dogodilo se da dobijem kontru od svega što sam rekao. Normalno da bi bio svakome šok.

3. Kako mislite da će se razvijati vaš bračni odnos?

Ana Jakuš: Teško je sad odgovoriti na to pitanje, sve je ostalo nekako u zraku ali, vidjet ćemo. Ne treba uvijek biti prvi klik za dobar brak, ali svakako treba truda, obostrano.

Alen Vlahović: Različiti smo svjetovi, i to je sasvim u redu. Ni ja nisam svačiji tip, niti je itko. Toga moramo biti svjesni. A i ako vas netko pita što mislite o njemu, onda mora biti spreman na oba odgovora. Ne volim ljude koji pitaju nešto očekujući točno pripremljen odgovor kakav oni žele čuti. U tom slučaju i pitanje i odgovor su nepotrebni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:42