Scena Showbizz

GODINE SU PROŠLE Čolić razgalio Split! (FOTOGALERIJA)

- „Dobra večer Splite! Dobra večer Dalmacijo! Pjevat ću vam neke pjesme koje su nas pratile kroz vrijeme, a bit će i malo novijih. Što da kažem nego da sam sretan i zahvalan što ste mi omogućili da pjevam u ovakvom zdanju kojega Split ima“, pozdravio je sinoć raspoloženi Zdravko Čolić Splićane u krcatoj „Spaladium Areni“ uoči glazbenog susreta na Dan zaljubljenih poslije više od 25 godina.

Dobrodošlicu su Čoli poželjeli članovi klape „Cambi - Split“ otvorivši koncert s „Ti si mi u krvi“, a dvoranom se prolomio urlik oduševljenja s prvim taktovima „Produži dalje“, pjesme s kojom je 58-godišnja glazbena zvijezda započela koncert pred najavljivanih 12 000 posjetitelja.

Već na trećoj pjesmi Čola se s pozornice spustio među Splićanke među kojima je bilo onih uplakanih, ali i onih koje su, po uzoru na svoje brojne prethodnice, grčevito stezale grudnjake u rukama čekajući pravi trenutak da ga bace put svog miljenika.

Među mahom starijim posjetiteljima bio je i popriličan broj pripadnika jačeg spola, premda su Splićani danima uoči koncerta govorili kako svojim ljepšim polovicama rado prepuštaju slobodnu večer za Valentinovo s Čolom.

Višesatni koncert kojega su Čolini domaćini mjesecima čekali ispunio je njihova očekivanja - Sarajlija s beogradskom adresom darovao im je pregršt hitova poput „Čija je ono zvijezda“, „Malo pojačaj radio“, „Pisat ću joj pisma duga“, „Dobra vam noć prijatelji“, „Sve je to od lošeg vina“, „E draga, draga“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Zagrli me“, „Moja draga“, „Pusti, pusti modu“...

Uz pratnju benda, gudačke sekcije i mladih nasljednica njegovih nekadašnjih „Lokica“ Čolić se, kako je i obećao, nije štedio.

Nisu ni Splićani koji su mu jednakom mjerom uzvraćali pjevajući s njim.

mirela goreta, duje klarić / cropix

Došli Šure, Jelena, Jole, Marija...

Na koncertu „Splitu s ljubavlju“ uživali su, između ostalih, i Jole, Jelena Rozga, Arijana Čulina, Nives Ivanković, Ivica Šurjak, Ivica Mornar, Dijana Čuljak...

Srpska je pjevačica Marija Šerifović, pobjednica „Eurosonga“ u Finskoj, koncert pratila među obožavateljima u prvim redovima.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 7FirstPrevious[1]234567Last