Scena Showbizz

Na koncertu u spaladium areni legendarni glazbenik ugostit će klapske pjevače

Ulaznice za Čolu skoro rasprodane, na pozornici će mu se pridružiti klapa "Cambi" - Split

Na koncertu u spaladium areni legendarni glazbenik ugostit će klapske pjevače

- Nadamo se da se naša a cappella verzija ‘Ti si mi u krvi’, koju ćemo izvesti, svidjela i Čoli. A ako bude sve po planu, s popularnim bismo pjevačem tom prigodom trebali zajedno zapjevati i ‘Pjesmo moja’ - otkriva Ante Nikolić

Članovi klape “Cambi”-Split gostovat će na koncertu Zdravka Čolića na Valentinovo, 14. veljače, u “Spaladium Areni”.

Splitski klapaši obratili su se prije nekoliko dana menadžmentu popularnog pjevača koji završava novi album u Londonu, a jučer je stigla potvrda o njihovu nastupu na koncertu miljenika ženske publike.

- Kako smo obradili krasnu Čolićevu pjesmu “Ti si mi u krvi”, koja se već vrti na brojnim radiopostajama, izrazili smo želju za gostovanjem na njegovu splitskom koncertu. Velika nam je to čast, jer ga iznimno cijenimo kao pjevača - kazao nam je Ante Nikolić iz splitskog “Cambija”, vjerujući kako se širokoj publici dopala njihova verzija poznate skladbe.

- Nadamo se da se naša a cappella verzija “Ti si mi u krvi”, koju ćemo izvesti u “Spaladium Areni”, svidjela i Čoli. A ako bude sve po planu, s popularnim bismo pjevačem tom prigodom trebali zajedno zapjevati i “Pjesmo moja” - otkriva Nikolić.

Splitski “Cambi” već je pored Čolićeva hita obradio i Belanovu “Rijeku snova”, a obje će se pjesme naći na novom CD-u klape s a cappella obradama poznatih pop balada.

Tako na njega namjeravaju uvrstiti i Oliverov “Nocturno”, Dugmetovu “Sve će to, o mila moja”, “Igru bez granica” pokojnog Toše Proeskog... - Prilikom odabira vodili smo jedino računa da to budu pjesme koje nam se sviđaju, a za obrade je zaslužan Olja Dešić - objasnio je “Cambijev” bas i glasnogovornik klape koja je odlukom pjevačeva menadžmenta dobila rijetku priliku za gostovanje na njegovu koncertu.

Inače, ulaznice za Čolićevo splitsko gostovanje pod nazivom “Splitu s ljubavlju” i dalje su tražena roba.

- Slobodan je ostao još dio mjesta na parteru i dio na gornjoj tribini - rekao nam je Renco Posinković iz “Spaladium Arene”, ne sumnjajući kako će vrlo brzo “otići” svih 12.000 ulaznica.

mirela Goreta, foto: arhiv cropix

 

Naslovnica Showbizz