Scena Showbizz

Napokon se izjasnila

'To bih preporučila svima!': pjevačica konačno priznala što je točno 'popravljala' na licu, no obožavatelji nisu zadovoljni

Napokon se izjasnila

Katy Perry već mjesecima djeluje nekako čudno natečeno, pa se povuklo i pitanje o njenome podvrgavanju plastičnim operacijama. Znamo koliko malo je potrebno ekipi na društvenim mrežama da donese vlastite zaključke, a tako je bilo i ovaj put.

Njeni su obožavatelji zaključili da je 'sigurno nešto dirala na licu', a nakon brojnih upita raznih medija, Katy je o svemu odlučila progovoriti za časopis Rafinery29.

'Išla sam na lasere i stavila sam filere putem injekcija ispod očiju, da se riješim podočnjaka. To bih preporučila svima koji  imaju ovaj problem, jer se pokazalo kao odlično rješenje', ispričala je Katy.

'Naravno, ostanite uvijek autentični kao osoba, ali ako netko želi izravnati nos i to ga čini zadovoljnim sobom, zašto ga ne bi izravnao? Radite sve što vam pomaže da se osjećate bolje', dodala je.

Zanimljivo je što svoje zahvate u cijeloj priči nipošto ne naziva 'estetskim operacijama', već 'blažim intervencijama', unatoč tome što se redovito lome koplja oko karakterizacije filera. Koliko, kada i gdje pritom su ključni detalji. U posljednje vrijeme hijaluronske filere u usne stavljaju, više-manje, svi. No, fanovi nisu očekivali da će i njihova Katy pokleknuti.
 


Na društvenim mrežama poznate pjevačice zavladalo je ubrzo veliko nezadovoljstvo. 'Zašto je stavljala filere, pa ima samo 33 godine?!', u očaju su se upitali obožavatelji, a ima i onih koji su sumnjičavi.

'Samo se izvlači na podočnjake', tvrde neki. 'Ista je kao i svi oni', dodaju dramatično.

Naslovnica Showbizz