Scena Showbizz

Sad joj je lakše

Što je izazvalo dramatični preokret? Bivša Divasica otkrila kako izgleda njen život otkad ga je u potpunosti prepustila Bogu

Sad joj je lakše

Sigurno se sjećate grupe 'Divas' i njihovoga zaraznoga hita 'Da ili ne'. Prošlo je mnogo godina, davno smo zaboravili imena članica grupe koje nisu sestre Husar, ali tu i tamo nas upravo njih dvije ipak počaste nekim istupom u javnosti. 

Većinom se radi o 'pro-life' idejama, zabrani pobačaja ili pak govore u ime svojih obitelji. Obje su se sestre, nekadašnje Divasice Ivana i Marija Husar, posvetile obiteljskomu životu i vjeri, što su mnogo puta potvrdile u medijima. 

Ivana je odlučila i po prvi put progovoriti o razlozima dramatičnoga preokreta, ne samo u karijeri, nego i u životu. Odlučila je povući se s estrade i posvetiti obiteljskome životu, a u razgovoru za Studentski katolički centar objasnila je razloge.

"Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom i jer sam bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti jednim puno realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja", pojasnila je Husar Mlinac.

Mnogo joj je u 'okretanju vjeri' pomogla i kolegica Martina Tomčić s kojom je otvorila školu pjevanja u kojoj izvode većinom duhovne pjesme.

"Puno mi je pomogla jer ja kao ja nikad ne bih donijela ovakve odluke koja sam donijela. Ovo je bilo baš prepuštanje i predaja. Jedna prekrasna predaja Bogu. Nikada nisam predavala male stvari Bogu, jednostavno sam odlučila predavati velike stvari na koje sam bila jako vezana i znala sam da to nikako ne mogu sama izvesti. Tu je Božja intervencija bila i više nego velika, bila je najbitnija", kaže ona.

Pjevačica je u intervjuu objasnila i kako joj je život dosta jednostavniji otkad ga je u potpunosti prepustila Bogu.

"U svim neuspjesima zapamtite da Bog nikad ne kaže 'ne'. Bog kaže jednu od ove dvije stvari: 'Ne sada' ili 'Imam bolju ideju za tebe'. I zato ne brinite. Radite, gradite, trudite se i prepustite Mu velike stvari", rekla je Ivana.

Naslovnica Showbizz