Scena Showbizz

Pokazala sve i srušila Internet

Najzgodnija žena na svijetu osvanula potpuno gola, a fotografiju je u samo 20 minuta 'lajkalo' više od 300 000 ljudi

Pokazala sve i srušila Internet

Ne znamo kako, ali u samo dvadeset minuta 300 000 ljudi 'lajkalo' je posljednju fotografiju koju je objavila Emily Ratajkowski. 

Žena koja već godinama glasi za 'najzgodniju na svijetu' opravdala je tu tiltulu još jednom i uspjela baciti korisnike na društvenim mrežama u teško ludilo. Skinula se potpuno gola, strateška mjesta prikrila rukama i kosom, a fotografiju nazvala 'rođenje Venere'.

Gotovo da je i u pravu, jer isklesano tijelo ove dvadesetšestogodišnjakinje neki su već usporedli s remek-djelom. Botticelli se može sakriti pred njenim savršenstvom, primijetili su neki, pa je i fotografija postala hit.

 

Birth of Venus 🐚 by @laurabrown99 and @monakuhnstudio

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naravno da njeni fanovi pretjeruju, ali oprostit ćemo im. Pogled na figuru ove svestrane djevojke na čas im je pomutio um, pa se svašta pisalo. Većinom o njenom savršenstvu, kako je uopće moguće da je tako zgodna, pa kako im može to raditi...

Glumica je i prije oduševljavala zgodnoćom, ali ovako nikada. Svaka čast Emily na hrabrosti, ali i na postignuću. Rijetki su oni koji se svuku i izazovu ovoliku količinu kaosa, a sad, namjerno ili slučajno, uopće nije važno.

 

Turkey tan 🌞

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naslovnica Showbizz