Scena Showbizz

Kumovi

Kakva gesta! Ćorluka i Franka u tajnosti otputovali u Afriku, ono s čim su se vratili nitko nije očekivao

Kumovi

Franka Batelić i njen dečko, nogometaš Vedran Ćorluka, pokazali su da uistinu imaju veliko srce. Humanitarno putovanje u Afriku samo je po sebi gesta za svaku pohvalu, ali ono s čim se par vratio kući više je nego što je itko očekivao.

Za njihovu tajnu misiju saznalo se u emisiji Nove TV 'Život priča priče'. Emisija je ugostila par Anamariju Šuran i Filipa Marića koje je ljubav spojila u Africi. Njih dvoje otišli su u Tanzaniju pomagati djeci u sirotištu, a posebno su se vezali uz jednu šestogodišnju djevojčicu kojoj su postali ‘kumovi’, što  znači da brinu o njenom školovanju i pomažu koliko god mogu. Anamarija i Filip ondje su se i zaručili, prenosi Dnevnik.hr.

U publici su bili i Franka i Vedran koji su potom ispričali svoju priču. Njihovo je putovanje također završilo neočekivanim 'darom', a sve je detaljnije objasnila Franka svojim pratiteljima na Instagramu.

 

❤️ OVAJ DAN, OVA DJECA, glazbom stvarno brišemo granice. ❤️ Vedran i ja kumovi smo Joy i Patricku( skroz lijevo i skroz desno na videu 🙃 ) iz škole St. Francis u Donjoj Subukiji, u Keniji. A sve zbog Fra Mire i Njegovog Malog Doma koji je povezao ova dva naizgled udaljena svijeta svojom plemenitošću, ljudskošću i dobrim djelima. I vi možete biti kumovi učenicima St. Francis škole i tako osigurati školovanje, uniforme, knjige, obroke no prvenstveno tako dajete djeci priliku za bolju budućnost, šansu da i oni ostvare svoje snove. ❤️🌈 Trebali smo posjetiti Patricka i Joy za Božić, no nažalost zbog obveza to nećemo uspjeti ove godine ali sigurna sam da ćemo dogodine otputovati! Ukoliko i vi želite pomoći posjetite web stranicu Malog Doma i tamo ćete pronaći sve potrebne informacije o tome što je zapravo kumstvo i kako i vi možete postati kumovi.❤️ @malidom_africa A ja idem ponovno i ponovno i ponovno gledati ovaj video, hvala volonterima koji su mi ga poslali, nemate pojma što se time učinili. Svijet je čudesan - rastužuje i nasmijava u istom trenu. ❤️ @corlukav05_14 #erasingborders #givelovegetlove #malidom #kenya

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on


‘Mi smo kumovi dvoje djece u Keniji, Joy i Patricku. Tako mali doprinos, a toliko te ispuni, možeš pomoći samo jednom donacijom. Mislim da svatko treba pomoći. Ja odmalena, od 13-te, 14-te godine imam neku neopisivu želju otići u Afriku i nekakvu konekciju. Uvijek sam mami govorila da idem u Afriku i da ću doći doma s dvoje djece’, napisala je.

Naš je poznati par tako još jednom pokazao kako ima veliko srce, a povezanost s 'kumčetima' zadržat će, kažu, cijeli život. 

Naslovnica Showbizz