Scena Showbizz

ONA TWERKA, SVI LUDE

'Degutantno, a još je i bahata!': Martinu su zbog Sarah dosad razapinjali, ovaj put se nadmeću u podršci, a neke su posebno gorljive; 'Kad sve ovo vidim, gadi mi se što sam žena!'

ONA TWERKA, SVI LUDE

"Martini, svaka čast! Najkompetentnija od svih. Degutantan nastup mlade Sare!", "Svaka čast Martini Tomčić na komentaru, svaka riječ na mjestu.", "Bravoooo Tomčićka!", "Bravo gospođo Martina Tomčić, u potpumosti podržavam vaš komentar. Vrijeđanje hrvatske tradicije i nošnje. Sramota", "Gospođi Martini svaka na mjestu.....ismijavanje folklora, jadno, a cura vrlo nepristojna...čudim se publici i tolikom oduševljenju..", "Jadno i žalosno.... i otac u kojoj je u tome podržava.. fakat kad sve ovo vidim, kud svijet ide, gadi mi se što sam žena!", "Svaka čast Martini, savršeno sve rekla, ali ju nitko nije podržao..." - ovi i more sličnih komentara podrške Martini Tomčić u ocjenjivanju kontroverznog nastupa Vukovarke Sarah Seifert ovaj su put prilično iznenadili, budući na su nakon prvog twerk nastupa u "Supertalentu" gledatelji bili puno skloniji mladoj plesačici i obrani slobode njezinog umjetničkog izražavanja.
Čini se da je odvažna Vukovarka ovaj put pretjerala koristeći narodnu nošnju i songove iz folklorne baštine pa je posebno isprovocirala, no njen će nastup i ovaj put nedvojbeno biti jedan od najgledanijih, a Sarah se ne mora brinuti da će ostati bez fanova.

"Ma šta je ismijala? Koje konzerve. Moš' mislit, "hrvatska tradicionalna nošnja". Što je to, Biblija, Sveto pismo? Zar Mile i Let3 nisu napravili isto sa Erom s onog svijeta? Zar balerine nemaju problema sa stopalima, kroničnih? Ili je problem što je cura iz "herojskog Vukovara", pa mora biti smrtno ozbiljna jer je, u suprotnom, u pitanju još jedno skrnavljenje svetinje?" - upitala je gledateljica.

"Kakve dvostruke norme ima ovo društvo, dok je LET3 ispucavao čepove iz guzice isto u narodim nošnjama, to vam je bilo zabavno, Martini poruka da više štete kilogrami kralježnici nego twerkanje..." - poručila je druga.

Beskrajna količina komentara naprosto je neizvediva za prenošenje, a stavovi ne mogu biti podijeljeniji. Kod Saragh Seifert zlatne sredine nema. 

Naslovnica Showbizz