Scena Showbizz

DOBRO SU SE 'NASEKIRALE'

'Pola dupeta viri, bradavice se ocrtale, ima dvoje maloljetne dječice i vi je zovete divom!': fotografija srpske zvijezde izazvala svađu

DOBRO SU SE 'NASEKIRALE'

Jedna od društveno najaktivnijih, ali i najkontroverznijih zvijezda srpske estradne scene, Jelena Karleuša, objavom fotografije na Instagramu u tren oka izazvala je brojne i vrlo burne reakccije.

Sliku na kojoj pozira odjevena u bijele štikle, visoke čarape i preuski topić u manje od pola sata reagiralo je gotovo 20 tisuća ljudi.

 

 

Balenciaga bithes 👊🏻

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


Uz one koji su nizali očekivane uzdahe: "Vau!", "Mmmm...", "Bejbe", "Kraljica", "Ljepotica", jednu je pratiteljicu Karleuša baš dobro "nasekirala". Pa se izrodila prava svađa.

"A jest' mi i neka jaka dama! Pola dupeta viri, bradavice se ocrtale, haljina em providna em kratka.. itd. Ima dvpje maloljetne dječice i ona ovako nesto oblači, dno dna.. I vi nazivate nju "Divom"???! Žalosno..." - ustvrdila je, naime, jedna Marija.

Obožavateljica pjevačice spremno je stala u obranu:

"Marija,  jel' ti žao što nisi Jelena? I meni."

"Hvala Bogu, pa nisam ona. Daleko bilo" - smjesta je uzvratila Marija.

Ni Karleušina poklonica nije žalila prstiju na tipkovnici.

"To što je majka, jel' to znači da se treba zaključati u kuću u jednu sobu i da pere, čisti, riba, 24/7? Ova žena je prije svega dama!" - ustvrdila je, uz poruku: "Srbijo, šljamu!".

 

Naslovnica Showbizz