Scena Showbizz

SMOTRA VIDEO STVARALAŠTVA

Kreće Split Spot Festival: Dupli će puštati stare spotove, M.O.R.T. zaprašiti na vrhu Tvrđave

SMOTRA VIDEO STVARALAŠTVA
Split spot festival na splitskoj Tvrđavi Gripe otvorit će u petak navečer svojim showom Damir Duplančić, autor popularne radio emisije "Izgubljena generacija", iz koje su nastale i dvije knjige.

On će s gostima od 21 sat komentirati stare spotove koji će se prikazivati na platnu. Nakon toga će okupljeni imati priliku vidjeti prvi set spotova koji su ušli u finale drugog SSF-a, a DJ Sob Musharaf je zadužen za završni party prve večeri.

Drugog dana Split spot festivala na Tvrđavi Gripe, u subotu u podne, održat će se promocija opreme za snimanje, a potom i okrugli stol na temu korištenja video spotova u turističke svrhe.

Ulaz besplatan do 22 sata

U 20 sati starta večernji program, kad će se prikazati drugi dio spotova finalista, te proglasiti pobjednici u šest kategorija: Najbolja režija, Najbolja montaža, Najbolja fotografija, Najbolja animacija i vizualni efekti, Najbolji debitant i Nagrada publike.

O Nagradi publike odlučivalo se glasovanjem preko službene Facebook stranice Split spot festivala, dok je ostale nagrađene odabrao stručni žiri u sastavu Bernardin Modrić, Thomas Krstulović i Nikolina Mazalin. 

Nakon dodjele nagrada uslijedit će koncert grupa Judette i M.O.R.T., s kojim će završiti drugi SSF. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan na sva događanja, ulaz se naplaćuje tek u subotu iza 22 sata.

PSD
Naslovnica Showbizz