StoryEditorOCM
ShowbizJAMIE DORNAN

Zvijezda filma ‘50 nijansi sive‘ planirala je u Portugalu igrati golf, no završila je u bolnici zbog - gusjenica

Piše SCENA SD
22. siječnja 2024. - 17:54

Gordon Smart, škotski televizijski voditelj, govorio je u BBC-jevoj humorističnoj emisiji The Good, The Bad and the Unexpected" o incidentu koji se dogodio kada su on i tri prijatelja iz Sjeverne Irske - uključujući zvijezdu filma "50 nijansi sive" Jamieja Dornana - otišli na golf putovanje u Portugal.

image

Jamie Dornan 2018. na jednom od golf trurnira

Kieran Galvin/Nurphoto Via Afp

Nakon večeri u kojoj su se opustili uz alkohol Smart je počeo osjećati "trnce u lijevoj ruci i trnce u lijevoj ruci", te je pomislio "to je obično znak početka srčanog udara", piše Standard.

Brzo je prevezen u lokalnu bolnicu s obzirom na to da mu je broj otkucaja srca bio 120. Smart se zatim srušio u Uberu, probudio se u bolničkom krevetu i objasnio liječniku koliko je alkohola popio noć prije.

"Dok sam ležao tamo, jedan od ostalih momaka (Jamie Dornan) s kojima sam bio na večeri prošao je na bolničkog kreveta s liječnicima koji su mu vikali ista pitanja", prisjetio se Smart. "I pomislio sam: ‘To nije dobar znak da je u istom stanju kao i ja.‘ "

Iznenadilo ih je kad su im liječnici priopćili da su za njihove simptome krive otrovne gusjenice. Njihove sitne dlačice sadrže iritantni protein koji može izazvati bolne iritacije kože, očiju i grla, kao i osip, a u rijetkim situacijama i alergijske reakcije. Raznose se vjetrom pa tako dospijevaju i do ljudi.

Gordon Smart je objasnio da na golf terenima na jugu Portugala postoje gusjenice koje mogu ubiti pse, a kod muškaraca u 40-ima mogu dovesti do srčanog udara.

"Imali smo veliku sreću da smo iz toga izašli živi", zaključio je Smart.

image

Jamie Dornan 2022 u Los Angelesu

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 12:10