StoryEditorOCM
ShowbizBIRALA I PUTOVALA

Zrinka Cvitešić: Sa 35 godina i bez krova nad glavom pitam se jesam li tako trebala...

Piše PSD.
26. kolovoza 2014. - 15:25
"Za vrijeme studentskih dana zacrtala sam put koji je najteži u ovom poslu - a to je birati što radiš i raditi isključivo ono u što vjeruješ.

Naše tržište, ne govorim samo o Hrvatskoj, mislim i na Bosnu, Srbiju, Sloveniju i sve ostale zemlje bivše Jugoslavije, veoma je malo. Posla ima malo i onda još kada odlučiš birati, teško je od toga živjeti, teško se razvijati. 

Ali, to je bio moj put. Poodbijala sam strašno mnogo uloga, sapunica, serija i ne znam čega sve ne, ali jednostavno, morala sam..." - ispričala je Zrinka Cvitešić u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz.

Upitana je li joj žao zbog nekih propuštenih prilika, uspješna glumica odgovara:

Kada se pogledam u ogledalo - sve je savršeno

"Sada, iskreno, kada shvatim da imam 35 godina i da nemam svoj krov nad glavom, onda se zapitam jesam li baš tako trebala. Ali, kada se ujutro probudim i kada se pogledam u ogledalo i kada vidim ono što želim vidjeti i stojim iza toga sto posto i sa dvije noge na zemlji, onda mi je sve savršeno."

Na pitanje radi li što po pitanju "stjecanja krova nad glavom", dobitnica najprestižnije britanske kazališne nagrade Olivier veli:

"Pa sada sam malo pametnija, pa se počelo stavljati na stranu. Nije da nisam zarađivala, ali nekako je moj izbor bio da do nekih tridesetih putujem po svijetu, da upoznajem nove kulture, družim se s ljudima..."

O odnosu sa Nikom Kranjčarom nije htjela govoriti:

- Ne bih komentirala tu vezu... - ustvrdila je.

PSD, FOTO: ALEN SALKIĆ/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 01:20