StoryEditorOCM
Showbiz‘KOMPLICIRAN ODNOS‘

Željko Krušlin Kruška 15 godina nije znao da ima kćer: Imao sam 23 godine, studirao, nisam ni znao da se ona rodila

Piše I. P.
8. veljače 2024. - 09:31

Frontmen grupe Latino, Željko Krušlin Kruška, predstavio je prvu zbirku poezije "Divno je biti nekome nešto", po istoimenoj pjesmi benda. Na promociji su bile njegova supruga, novinarka Ivana Radaljac Krušlin te kći Edita, koja se pojavljuje u spotu pjesme. 

Osim kćeri Edite, pjevač ima i kćer Ivanu.

- Da, to je kćerka koja mi se dogodila kad sam imao 23 godine, bio sam student i tek naknadno, nakon 15 godina sam saznao da mi je to kćer. Nije bilo vjerojatno želje ni mogućnosti da se sretnemo, poklopilo se s izlaskom CD-a i koncertom na Šalati pa je njena majka mogla lakše doći do mene. Ja nisam ni znao da se ona rodila. Veliki, veliki šok mi je to bio - rekao je svojedobno za InMagazin. 

Prvi put je detaljnije o kćeri Ivani pričao prije šest godina i tad je rekao kako je sve dosta komplicirano.

- Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva  i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje  djece, ali kako nismo bliski ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme - izjavio je 2018. glazbenik.

Iz prethodnog braka Krušlin ima i sina Filipa, koji je košarkaš.

- Filip je u Italiji, igra već treću godinu košarku. Konačno igra za Dinamo, ali sa Sardinije, Dinamo Sassari, odlično mu ide -  pohvalio se lani u InMagazinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 19:34