StoryEditorOCM
Showbizpokidan

Uoči splitske premijere filma o njegovom životu, Aca Lukas otkrio koji ga naš nogometaš često nazove nakon pobjede

Piše Scena SD
4. listopada 2023. - 22:38

Jedan od najpopularnijih pjevača iz regije Aca Lukas u Splitu će 4. studenog u dvorani Gripe imati premijeru filma ‘Kafana na Balkanu - Pokidan‘ nakon čega će uslijediti njegov koncert.

Tim povodom Story je razgovarao s pjevačem koji im je otkrio što publika može očekivati od filma, ali i s kim je dobar od hrvatskih nogometaša.

- Ne bih htio da to bude film o Aci. Ne želim se zakucavati u neke legende tipa ovdje je rođen Aca Lukas. To me ne zanima, to je za Nikolu Teslu primjerice. Ja sam umjetnik koji zabavlja ljude, ali i koji ima težinu i kvalitetu, neću lagati. Ali ipak to je showbiznis. Ne spada to u zasluge za čovječanstvo. Film je zanimljiv i ima pouku. Snimljen je prema motivima života Ace Lukasa i ima pouku. Svakako želim poručiti Splićanima tko god dođe dobrodošao je. Karte su već u prodaji u dvorani Gripe svaki dan od 12-16 sati, kao i online preko adriaticketa - kaže Aca koji slovi za kontroverznu zvijezdu.

image

Aca Lukas

Screenshot

Imao je problema s drogama, kockom, na njega su pucali dva puta...

- Htjeli smo da film što manje bude kontroverzan i ima pouku iako nitko nije savršen, sve se zna, ništa se ne može sakriti. To je moj život, neće ga mijenjati ni zbog koga ni zbog čega. Ne mogu sakriti da je primjerice bilo i droge u mom životu. Niti želim. Ja sam kao pjevač shvatio da imam društvenu odgovornost. Zbog društvene odgovornosti sam pričao o tim stvarima, koliko je to zapravo loše. Zato film ima svakakvih scena, ali sve ima neku pouku. Da se film stvarno snimao prema mom životu imao bi oznaku 18+ i prikazivao bi se iza ponoći. No vratimo se na društvenu odgovornost. Imam i klince koji drže moje postere iznad svog kreveta. Trebam im objasniti u čemu mogu slijediti moj primjer, a u čemu ne. Treba im objasniti i da se žene trebaju poštovati, da treba biti gentleman - govori pjevač.

Dobar je s mnogim hrvatskim nogometašima. Pjevao je na momačkoj večeri Dariju Šimiću prije 15-ak godina.

- To je bio jedan od prvih nastupa pjevača iz Beograda u Zagrebu što u medijima nije bilo dobro prihvaćeno, što i razumijem. U konačnici momačka je održana nakon što smo promijenili tri lokacije i bilo je fenomenalno. Tina Jedvaja jako volim, on me često zvao iz svlačionice kad bi bilo slavlje. Jednom su me nazvali dok sam bio u Zurichu, hrvatska reprezentacija igrala je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sišao sam iz hotelske sobe u predvorje, a tamo se gledala utakmica, bili su neki Švicarci u hrvatskim dresovima. Kad su me nazvali rekao sam im dajte mi Luku Modrića na mobitel. I on se javio. Pokazao sam im ga Švicarcima koji su skoro pali u nesvijest kad su vidjeli Modrića na ekranu - rekao je Lukas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 01:39