StoryEditorOCM
ShowbizI SLUŽBENO

Tori Spelling najavila razvod na podcastu nakon 18 godina braka, tvrdeći da je ljubav trajala samo četiri mjeseca

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 08:16

Bivša zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" Tori Spelling (50) službeno je podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Deana McDermotta (57). To proizlazi iz dokumenata sa suda u Los Angelesu, koji su dostupni američkom časopisu "TMZ".

Tori Spelling priznala ‘nepomirljive razlike‘

Bračni problemi Tori Spellinga i njezinog još uvijek supruga poznati su već mjesecima: bivša tinejdžerska zvijezda već je najavila odvajanje od McDermotta u kolovozu 2023. Saznaje se da je 17. lipnja 2023. datum rastave u sudskim dokumentima. Navode se "nepomirljive razlike" kao razlog raskida braka. Ona tvrdi da je njihova veza završila četiri mjeseca nakon što su je započeli.

Prema TMZ-u, američka glumica u sudskim dokumentima također spominje da nema predbračni ugovor i da se opseg zajedničke imovine i imovine mora utvrditi tijekom postupka. Također je, kako se navodi, zatražila alimentaciju od McDermotta, istodobno mu uskraćujući pravo na uzdržavanje. Spelling također traži plaćanje svojih pravnih troškova.

image

Tori Spelling i Dean McDermott  s djecom 2019. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

McDermott će dobiti prava na posjete samo za djecu

Što se tiče skrbništva, Spelling inzistira na tome da njihovo petero zajedničke djece, Liam (17), Stella (16), Hattie (12), Finn (11) i Beaux (7), ostanu pod njezinom skrbi. Međutim, slaže se da McDermott dobije prava na posjete.

Tori Spelling upoznala je i zaljubila se u kanadskog glumca Deana McDermotta tijekom snimanja TV filma "Mind Over Murder" dok je još bila u braku s Charliejem Shanianom (59). McDermott i Spelling vjenčali su se u svibnju 2006. i živjeli zajedno u vili u Los Angelesu do razdvajanja.

image

Tori Spelling

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 01:53