StoryEditorOCM
ShowbizKOD HEIDI KLUM

Taylor Swift i Travis Kelce planiraju zajedničke kostime za Noć vještica, nikad nećete pogoditi u koga će se prerušiti!

Piše M. Č.
30. rujna 2023. - 16:27

Slavna njemačka manekenka Heidi Klum, koja je poznata i po najzanimljivijim zabavama za Noć vještica, kao i kostimima kojima uvijek posveti jako puno pozornosti, kazala je kako bi voljela da na njezinu ovogodišnju zabavu dođe novi slavni par – Taylor Swift i Travis Kelce.

Insajderi tvrde kako su Taylor i Travis već počeli praviti planove za koordinirane kostime za zabavu, a 50-godišnja Heidi bi željela da oni budu počasni gosti, ali neće se buniti ni ako dođu bez službene pozivnice.

image

Travis Kelce

Jason Hanna/Getty Images Via Afp

Voljela bi ih pozvati, ali ako se pojave nenajavljeni, sigurno im nećemo zatvoriti vrata, jedino ako im kostimi budu takvi da ih nitko ne prepozna – kazala je Heidi za DailyMail.com.

Prema nekim izvorima Taylor i Travis, najveća glazbena zvijezda današnjice i zvijezda američkog nogometa, razmatraju ideju da se pojave kao Barbie i Ken nakon velikog uspjeha filma u kojemu su glavne uloge tumačili Margot Robbie i Ryan Gosling.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bez obzira na golemu medijsku pozornost, Taylor i Travis navodno uživaju u ranoj fazi svoje romanse, on želi što više vremena provesti s njom prije nastavka Taylorine svjetske turneje Eras.

image
Jason Hanna/Getty Images Via Afp

Heidina ekstravagantna zabava za Noć vještica svakako bi bila idealna prilika za potvrdu veze i uživanje u druženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 12:57