StoryEditorOCM
ShowbizNASTAVILA DALJE

Supruga poznatog pjevača ostavila nakon pet mjeseci braka, navukla hidžab i zabranila mu da je spominje

Piše SCENA SD
17. veljače 2024. - 14:05

Pjevač Dado Polumenta bio je u braku s vjeroučiteljicom Selmom Mekić iz Novog Pazara. Nakon samo pet mjeseci braka, odlučili su se razvesti.

Ovu Pazarku sugrađani nazivaju još i ‘feministkinjom s‘ hidžabom‘ jer je posvećena borbi za ženska prava, a pored srpskog, govori engleski i turski jezik. Jedno vrijeme je boravila u Turskoj i Dubaiju, ali danas živi, radi i stvara u Srbiji, piše Story.

Poslije razvoda, Selma nije spominjala Polumentu sve do prošle godine, kada je na Facebooku napisala da joj više ne spominje ime.

‘Neka Dadu Polumentu netko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina i da mu je zabranjeno moje ime i prezime spominjati javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu.

Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da radim, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene spominjati. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uvjet je bio da se njegovo ime ne spominje‘, započela je Selma pa nastavila:

‘On i ja svakako znamo što je prava istina i što je bilo među nama, ali ja nemam potrebu o tome pričati javno ili se pravdati bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu privatnog i emotivnog života.

Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja profitirati, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina. Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće‘, napisala je vjeroučiteljica na Facebooku.

Podsjetimo, Selma se za Dadu Polumentu udala u prosincu 2012., ali poslije samo pet mjeseci par je stavio točku na ovu zajednicu sklopljenu po islamskim običajima. Mediji su pisali da je ovoj 33-godišnjakinji smetalo to što je pjevač pretjerano uživao u noćnim izlascima, a to se kosilo s njenim načinom života.

Inače, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

Dado s druge strane ima sina Dorijana iz izvanbračne zajednica s Anom Marijom Kikoš, kao i dvije djevojčice Aleu i Aliju, koje je dobio sa suprugom Ivonom Ivković, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:09