StoryEditorOCM
Showbizbez zadrške

Srpska pjevačica žestoko o Hauseru, razbjesnila je ova izjava: ‘Ali taj Hauser, ne znam što žene vide u njemu i još...‘

Piše SCENA SD
3. siječnja 2024. - 09:39

 Mnoge žene padaju na energiju i izgled planetarno popularnog violončelista Stjepana Hausera, ali folk pjevačica iz susjedstva, Katarina Živković nije jedna od njih! Pjevačica je istaknula kako joj nije jasno što žene vide u Hauseru, poznatom glazbeniku i bivšem dečku Jelene Rozge.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

Kako je istaknula, neshvatljiva joj je njegova izjava o violončelu i ženama. "Poznata sam kao netko tko nikad ne komentira druge ljude, pogotovo ne javne osobe, pogotovo ne negativno! Ali, taj Hauser... Ne znam što žene vide u njemu, u njemu, osim da je stvarno super umjetnik!" počela je Katarina.

"Muškarac koji na pozornici izjavi da svira violončelo i tako vodi ljubav sa ženama... Vidi, nikad neću otići!" dodala je aludirajući na Hauserov koncert, prenosi Mondo.

Mnoge žene iz regije lude su za njim, a violončelist koji je bio u vezi s Jelenom Rozgom jednom je prilikom progovorio o muško-ženskim odnosima, a jednom je izjavom šokirao sve. "Da sam žensko, bio bih u Bijeloj kući. Uglavnom su muškarci kreteni, nestabilni su. Vide ženu i ljepotu žene i ne znaju gdje su, ubiju se", rekao je Stjepan, a tada je spomenuo i sponzore.

"To uzimaš zdravo za gotovo. Imam poseban dar. Čak i ono najgore, ako ne znam kakva je sponzoruša, probudim emociju u njoj. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju.Da sam žena, vjerojatno bih bio gori od svih njih", rekao je tom prilikom glazbenik, prenosi Mondo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 21:34