StoryEditorOCM

Slavni pjevač slomljenoga srca, životna bajka je završila: supruga mu je pronađena mrtva u njihovom domu

Piše Jutarnji
8. siječnja 2024. - 10:12

Britanska zvijezda, omiljeni pjevač James Morrison doživio je šok. Njegova je supruga Gill Catchpole (45) pronađena je mrtva u njihovom domu. Smrt se vodi kao iznenadna, premda je poznato da je dugo bolovala, ne tako davno joj je i presađen bubreg.

Morrison i supruga roditelji su dviju djevojčica, 15-godišnje Elsie i petogodišnje Ade. Živjeli su idiličnim obiteljskim životom u Whitminsteru, Gloucestershire piše Jutarnji.

image

James Morrison

Fb Screenshot/

Shrvani 39-godišnji Morrison postao je slavan 2006., a njegovi albumi završili su među top 10 u Britaniji, pa je tako 2007. osvojio i Brit nagradu za najboljeg glazbenika. On i Catchpole zajedno su bili od njegove 17. godine, upoznavši se kada se ona doselila u kuću njegove majke kao podstanarka.

Izvori kažu da je pjevač ‘shrvan‘, a njegova se obitelj okupila kako bi ga podržala. Svoju je suprugu opisao kao svoju ‘junakinju‘, a njihovu romansu kao ‘malu bajku‘.

Naslov njegova nedavnog albuma ‘Stronger Than You Know‘ (Jači nego što misliš) inspiriran je upravo njezinom snagom koju je pokazala nakon preranog rođenja najmlađe kćeri.

Morrison je 2022. izdao album najvećih hitova – ali je na neko vrijeme potpuno nestao iz glazbene industrije, šokiran svim tragedijama koje su ga zadesile. U svega par godina izgubio je oca Paula, potom starijeg brata Alexisa i onda nećaka Calluma.

Njegova posljednja objava na Instagramu prikazuje ga u kućnom studiju s gitarom ispred računala, tek par sati prije nego što je Gill pronađena mrtva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:59