StoryEditorOCM
ShowbizDROGU JE I PRODAVALA

Slavna pjevačica otkrila da je zbog droge bila na rubu smrti: ‘Bila sam na ecstasyju, kristalu, svim mogućim drogama‘

Piše SCENA SD
24. listopada 2023. - 17:10

Slavna američka pjevačica Pink poznata je po svom osebujnom stilu i ekscentričnosti, a u najnovijem intervjuu za časopis People, otkrila je strašan događaj koji se zbio devedesetih.

Tijekom intervjua s Ceciliom Vega za 60 Minutes, 44-godišnja pjevačica prisjetila se događaja iz svoje mladosti kad se umalo predozirala samo nekoliko tjedana prije nego što je potpisala svoj prvi diskografski ugovor, prenosi People.

“Bila sam pankerica. Imala sam dug jezik. Imala sam mnogo problema na ramenima” rekla je. “U suštini, odrastala sam u kući u kojoj su svaki dan moji roditelji vrištali jedni na druge, bacali stvari. Mrzili su se."

“Drogirala sam se. Prodavala sam drogu”, nastavila je, ističući da je to dovelo do izbacivanja iz kuće i prekida srednje škole.

Pink je priznala da je sve eskaliralo tako što se predozirala tijekom rejva za Dan zahvalnosti 1995. godine.

“Bila sam na rejvu i predozirala sam se”, rekla je. “Bila sam na ecstasyju, anđeoskoj prašini, kristalu, svim mogućim drogama. Gotovo. Previše."

Vega je zatim upitala je li "zamalo umrla", a dobitnik Grammyja je potvrdio: "Da."

Pink je objasnila da je njezino iskustvo bliske smrti bilo prekretnica za nju. Prestala je koristiti “teške droge” i samo nekoliko tjedana kasnije dobila je svoj prvi diskografski ugovor sa svojom R&B grupom Choice.

Pjevačica hita "Just Give Me a Reason" godinama je otvoreno govorila o svojoj zlouporabi droga. Još 2012. rekla je za Shape Magazine da nije bila hospitalizirana zbog predoziranja, već da je to bio poziv na buđenje koji joj je trebao da preokrene svoj život, piše People.

“Sjećam se da sam ujutro ustala s poda – i to je bio posljednji put da sam ikada više dotakla drogu”, rekla je tada.

“Bio je to i dan kada mi je DJ ponudio da pjevam na večeri hip-hopa. Njegovo jedino upozorenje bilo je da se ne mogu drogirati, pa nisam", dodala je Pink. "Takva je stvar sa mnom - kad se jednom odlučim, ne posustajem."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 19:10