StoryEditorOCM
Showbizoprosti

Sjećate li se njih? Klapa s Novog Zelanda, koja pjeva hrvatske hitove, ima novu pjesmu, iza nje stoji naš hitmejker!

Piše Scena SD
11. srpnja 2023. - 08:30

Glazbena atrakcija s Novog Zelanda, Samoana, ne prestaje oduševljavati hrvatsku publiku.

Braća Christian & Austin, u Hrvatskoj su već dva mjeseca i nastupaju diljem Lijepe Naše, a Zagrepčane su iznenadili i besplatnim koncertom na Trgu kralja Tomislava. U pauzama između gustog rasporeda simpatični duo uspio je snimiti spot za drugi samostalni singl „Oprosti“.

Prekrasna mediteranska pop pjesma još je jedna buduća upješnica iza koje stoje naš najuspješniji autor Ante Pecotić i poznati producent Bojan Šalamon Shalla.

"Pjesmu je za nas napisao veliki Ante Pecotić, kojeg iznimno cijenimo i sretni smo što imamo priliku surađivati s njim i Shallom. Današnja glazbena suradnja s producentskom kućom Rubikon Sound Factory započela je spontano, susretom s producentom Shallom, koji je ujedno i član popularne grupe Zaprešić Boys, na turneji u Australiji sada već davne, 2018. godine.

Vrlo brzo smo se sprijateljili, a nakon ponovnog susreta u Americi, na još jednoj turneji Zaprešić Boysa, Shalla nas je pozvao u Zagreb u studio", objasnila su braća Christian i Austin koji su već dva mjeseca u Hrvatskoj.

"Poslije našeg poznatog nastupa na Dinamovoj utakmici u Maksimiru 2019. godine odmah smo se uputili u Rubikon Sound Factory gdje smo sa Shallom i Antom dugo u noć pjevali i svirali te dogovorili zajedničku suradnju. Zbog korone se sve usporilo, no naši planovi i ciljevi su isti, stvaranje prekrasne hrvatske glazbe koja u sebi nosi dio našeg specifičnog, pacifičkog glazbenog izričaja i duše", dodali su.

U spotu nose prepoznatljive košulje u uzorcima i bojama tipičnim za pacifički otok Samou, s kojeg dolaze. Braća trenutno nastupaju diljem Hrvatske, a prvi smo put za njih čuli 2015. kada su se pojavile snimke njihovih obrada hrvatskih pjesama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 21:33