StoryEditorOCM
ShowbizZLATNA ATLETIČARKA

Sandra Perković nakon slegnutih dojmova emotivno o vjenčanju: ‘Sve je bilo kao iz bajke, hvala cijelom timu‘

Piše scena sd
3. siječnja 2024. - 10:29

Naša ponajbolja atletičarka Sandra Perković u Novu je godinu zakoračila odlučno, a iz Stare je sa sobom ponijela ljubav. Sandra se na Staru godinu udala za dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića. Vjenčanje je to o kojem su pisali svi mediji, a Sandra je jučer objavila prvu zajedničku fotografiju.

‘Ča je život vengo fantažija, zauvijek tvoja‘, citirala je Sandra uz fotografiju na kojoj se novopečeni mladenci ljube. Mladenka se odlučila za čipkastu vjenčanicu s potpisom dizajnerice Matije Vuice, a nakon intimne svadbene ceremonije raskošno slavlje održalo se u zagrebačkoj Laubi. Nakon toga presvukla se u zavodljiviju haljinu koja je pratila liniju njenog tijela, prenosi Story.

Sandra je tako na svom Instagramu podijelila nekoliko novih fotografija, a otkrila je i svoje prve dojmove s vjenčanja.

‘Divni moji ljudi, hvala vam na energiji. Sve je bilo kao iz bajke. Samo vi možete napraviti takvu bajku. Veliko hvala cijelom timu! Drugačije nije moglo ni biti nego savršeno‘, poručila je Sandra u nizu Instagram storija.

Novopečeni suprug Edis Sandrin je dugogodišnji dečko i trener, a upoznali su se kada je ona imala 15 godina, premda romansu nisu započeli odmah, već se ona rodila iz nekoliko godina uzajamnog poštovanja, suradnje i prijateljstva.

image
Ronald Goršić/Cropix

‘Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 08:20