StoryEditorOCM
Showbizvruće modno ime

Rozga u još jednom brutalno dobrom izdanju! Žene, uguglajte dizajnericu koja potpisuje styling, nećete pogriješiti

Piše MOZAIK SD
1. srpnja 2023. - 16:12

Svega nekoliko dana nakon što je oduševila nastupom na Melodijama Jadrana, Jelena Rozga ponovno je u centru pažnje. Ovaj put ne novim hitom u kojem pjeva "vidim ti mane ko rupe u parketu" već stylingom koji od glave do pete potpisuje vruće modno ime - Magda Butrym.  Iako ovaj poljski brend postoji još od 2014., tek odnedavno njihovi su komadi postali tražena roba u modnom svijetu.


Splićanka se pojavila u seksepilnoj crnoj haljini i sandalama koje su postale ovogodišnji ljetni must have, a ta dva modna komada spaja ruža koja je okosnica Rozgina stylinga. Magdine štikle s cvjetovima u 3D formatu tiha su patnja mnogim trendseterica, a o tome koliko su postale poznate svjedoči i činjenica da su ih odlučili iskopirati i brojni streetstyle brendovi.
image
Nikola Vilić/Cropix

Butrym inače u ljetnoj kolekciji ima haljine,odijela, kupaće kostime, nakit, obuću i druge dodatake, a cijene baš i nisu za svačiji džep pa tako haljine koštaju i po tisuću i više eura. Za ženu, majku i kraljicu poput Rozge to je ionako tek sitnica!

image
Tom Dubravec/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 20:00