StoryEditorOCM
Showbizskandal u crnoj gori

Producentica progovorila o traumatičnom iskustvu s Rambom Amadeusom: ‘Riječ je o dodiru po intimnom dijelu tijela‘

Piše mozaik sd
14. ožujka 2023. - 09:59

Lejla Kašić, producentica emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog glazbenika Ramba Amadeusa (Antonija Pušića) za seksualno uznemiravanje. Na pitanja portala Nova.rs je li joj se Rambo Amadeus neprimjereno obraćao, kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja je doživjela i je li, osim UNICEF-u, slučaj prijavila i policiji, Lejla je odgovorila:

"U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na razinu tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tijek događaja i trenutak u kojem je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedopuštenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog“, rekla je producentica.

Smatra da je Pušić opravdano sankcioniran i od strane UNICEF-a… "Te da će moj nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzim reagiranjem na bilo koji oblik nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na razini silovanja ili femicida“, dodala je novinarka.

Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentica emisije "Dnevnica“ Lejla Kašić za seksulano uznemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reagira. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili službenim priopćenjem u kojem navode da osuđuju bilo koju vrstu uznemiravanja, te da će popularni glazbenik biti suspendiran. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

Autor i urednik emisije "Dnevnica“ Vladan Otašević, tijekom čijeg snimanja se dogodio incident zbog kojeg je Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje, priopćio je kako ponašanje Antonija Pušića na kraju snimanja „nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje“ i da je pred njima stajao potpuno drugi čovjek u odnosu na onog kojeg su cijelog dana snimali, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 15:23