StoryEditorOCM
ShowbizNOSILA JE DIOR

Prepoznajte li tko je na fotografiji? Njihovo vjenčanje zvali su ‘svadbom stoljeća‘ zbog koje je čak i Dnevnik prekinut!

Piše SCENA SD
2. rujna 2023. - 20:02

Pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović ove će godine proslaviti 32. godišnjicu braka.

Ljubavna priča im je započela je prije nekoliko desetljeća dok je pjevačica snimala drugi dio filma ‘Hajde da se volimo‘,a  vjenčali su se 7. prosinca 1991. godine u hotelu ‘Intercontinental‘. 

Njihovo vjenčanje nazivali su ‘svadbom stoljeća‘ zbog koje je čak prekinut i ‘Dnevnik‘ ne bi li se par uključio uživo u televizijski program, piše Story.

image
Youtube screenshot

Kako su mediji tada pisali, za organizaciju svadbe je potrošeno tadašnjih 50.000 njemačkih maraka. Gosti su mogli probati navodno čak 650 različitih vrsta jela, dok su na ražnju bila 22 pečena praseta.  Bilo je 600-tinjak uzvanika iz svih krajeva svijeta.

image
Youtube screenshot

Mladenci su imali i tortu na pet katova s jestivim reketima i gramofonskim pločama. Goste je zabavljala Vesna Šokčić, a zanimljivo je da je buket uhvatila pjevačica Dragana Mirković.

Za njihov najvažniji dan, mlada je nosila Diorovu vjenčanicu šivanu za nju, a tenisač je bio u klasičnom crnom smokingu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 10:28