StoryEditorOCM
Showbizglavni favorit

Ovaj glumac je najizgledniji kandidat da postane novi James Bond i naslijedi Daniela Craiga

Piše Eda Vujević
15. listopada 2023. - 21:22

Aaron Taylor-Johnson glavni je favorit da postane novi James Bond, doznaje Daily Mail. Britanski tabloid navodi da je on najizgledniji kandidat. Otkako je Daniel Craig odustao od uloge 007 nakon pet filmova, kruže glasine o tome koja će zvijezda zamijeniti ikonu.

Sada je insajder otkrio da je britanski glumac (33) vrlo blizu dobivanja uloge, a redatelj "Oppenheimera" Christopher Nolan (53) vjerojatno će voditi sljedeći film u franšizi. “Aaron Taylor-Johnson trenutno je favorit za ulogu, on je prvi izbor Barbare Broccoli”, tvrdi izvor.

O Christopheru Nolanu je dodao: “Iznimno je zainteresiran učiniti nešto sasvim drugačije s franšizom. On vrlo pažljivo odlučuje s kim radi, a još nije poznato hoće li utjecati na izbor Aarona Taylora-Johnsona.”

Nolan je poznat po stalnom korištenju sličnih glumačkih postava u svojim filmovima, radio je s još jednim potencijalnim Bondom - Tomom Hardyjem, na tri filma: “Inceptionu”, “Dunkirku” i “The Dark Knight Risesu”.

Nolan je radio s Taylor-Johnsonom na filmu “Tenet” iz 2020., u kojem je glumac igrao sporedni lik Ivesa. “Kad postoji prilika za rad s nekim poput Chrisa Nolana, samo se nadaš da ćeš uspjeti to ostvariti”, izjavio je Aaron 2020. za THR.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:34