StoryEditorOCM
Showbizsjajna svirka

Održana promocija albuma splitskog benda Stereotrip: Roko Leni Ukić na bubnjevima se snalazi kao i na parketu

Piše Jakov Prkić
15. lipnja 2023. - 07:09
Bubnjar Roko Leni Ukić, klavijaturist Roko Vuletić, gitarist Ante Madunić i basist i vokalist Marko Petrović MaraJakov Prkić/Cropix

Sinoć je u pivnici Screws&Beers održana promocija albuma splitskog sastava Stereotrip. Album naziva „Mimo svijeta“ ima jedanaest skladbi, a izdala ga je splitska kuća Street Pulse Šime Barbarića.

Album je sniman u Mostaru, a za konačni proizvod zaslužan je producent Ivan Božanić. Tri singla su već vani, a spotovi za skladbe ‘U omči vremena‘ i ‘Suze, krv i znoj‘ mogu se vidjeti na Youtubeu.

Najzvučnije ime benda je svakako bubnjar Roko Leni Ukić, puno poznatiji po svojoj košarkaškoj karijeri. No, autor gotovo svih tekstova i duša sastava je basist i pjevač Marko Petrović Mara.

- Uživam u svirci i iznimno sam sretan što je album izašao. Sviramo istinski rock, što možda danas nije toliko popularno, ali to je zvuk zbog kojega se bavimo glazbom, govori nam Marko i dodaje:

- Roko je do nekidan igrao i trenirao i nismo imali vremena za promociju. Nadam se da je pred nama još dosta godina zajedničke svirke, rekao je Mara. 

Prostor je bio tijesan za sve koji su došli poslušati pjesme, ali to nije bio razlog da se ne uživa u svim pjesmama. Bubnjar Roko Ukić nam je rekao:

- Svi članovi su već u zrelim godinama i sviramo iz gušta, ali predano i ozbiljno radimo tako da smo spremni i za nešto više. S Markom sam se našao 2020. u jeku pandemije koronavirusa i tada je bend nastao. Pridružili su nam se gitarist Ante Madunić i klavijaturist Antonio Vuletić i od tada dišemo kao jedan, zaključio je vidno dobro raspoloženi Roko.

image

Promocija albuma benda Stereotrip u pivnici Screws&Beers

Jakov Prkic/Cropix
image

Marko Petrović Mara

Jakov Prkic/Cropix
image

Izdavač Šime Barabrić

Jakov Prkic/Cropix
image

Marko Petrović Mara i Antonio Vuletić

Jakov Prkic/Cropix
image

Roko Leni Ukić

Jakov Prkic/Cropix
image

Marko Petrović Mara

Jakov Prkic/Cropix
image

Bubnjar Roko Leni Ukić, klavijaturist Roko Vuletić, gitarist Ante Madunić i basist i vokalist Marko Petrović Mara

Jakov Prkic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 05:20