StoryEditorOCM
Showbizmika štajner

‘Nula bodova‘ nova je pjesma kćeri splitskog glazbenika: ‘Inspirirana je prošlin srcolomnin ljubavnin iskustvima‘

26. studenog 2023. - 21:34

Mika Štajner, kći poznatog splitskog glazbenika, producenta, redatelja i scenarista Mikija Noplinga, nedavno je počela solo karijeru, a prva pjesma s kojom se predstavila bila je ‘Krug’. Mika mjesec dana nakon izdaje i drugi singl ‘Nula bodova’.

image
Zoran Kljaić

- Pisma ‘Nula bodova‘ inspirirana je prošlin srcolomnin ljubavnin iskustvima. Pisana je onako kako je i teka moj proces osjećanja i razmišljanja u ton odnosu, a onda je naslov triba bit ‘bombastičan’, pa je nasta iz ženskih povjeravanja kao ‘a i ovi moj je nula bodova ka i taj tvoj’ – kaže nam Mika kroz smijeh.

image
Zoran Kljaić

Tekst za pjesmu ‘Nula bodova‘ napisala je i proživjela sama Mika, a Miki Nopling je uglazbio i aranžirao.

Spot je režirala Mikina majka Anđela, a snimala je Petra Kos, dok je umjetnik Petar Grimani ustupio svoju izložbu kao jedan od prostora na čemu su mu jako zahvalni.

- Nekako su se sve kockice posložile i ukomponirano je sve u cilu priču ljubavnih zapleta koje smo i tili dočarat – kaže Mika koja je jako zadovoljna reakcijama na prvu pjesmu ‘Krug’.

- Meni se čini da je prošla vječnost od kad je izaša prvi singl, hahaha, tako da ja nisan mjerodavna. Reakcije su nadmašile moja očekivanja, ali ja san toliko bila ponosna na ovu pismu da san jedva čekala da ugleda svjetlost dana tako da se zbog moje nestrpljivosti ovako brzo sve to odvilo – zaključuje Mika.

image
Zoran Kljaić

I na ovoj je pjesmi surađivala s ocem, glazbenikom, a o suradnji nam je rekla sljedeće:

- Suradnja s ocen je blagoslov i prokletstvo jer koliko se dobro razumimo, toliko znan da on mene želi ‘ubit‘ u nekin trenutcima, a i ja njega. Znan po pogledu koja je situacija - rekla je, iako je prije svega iznimno zabavno i sretna je zbog toga.

image

Miki Nopling i Mika Štajner

Privatni album

Miki Nopling također je sretan što radi s kćeri, a to mu je i, kaže nam, lako i teško.

- Laka po pitanju glazbe, a teška po pitanju di prestaje kompozitor i producent, a počinje otac i tu granicu možemo odredit jedino zajedno i radimo na tome više manje uspješno - ističe splitski glazbenik Miki Nopling, a Mika s njim već priprema i treći singl.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 12:07