StoryEditorOCM
Showbizšto to znači?!

Nina Morić stiže na splitski Sajam vjenčanja, jako je zainteresirana za jednu vjenčanicu....

Piše PSD.
10. siječnja 2016. - 17:02
Treći sajam vjenčanja Wedding Day svoje će ovogodišnje izdanje imati u splitskoj Spaladium Areni 23. i 24. siječnja, a posebna gošća bit će proslavljena hrvatska manekenka s talijanskom adresom, Nina Morić.

Njezin je dolazak najavio bračni par, organizatori događaja Gordana i Boris Franić, a za Ninu kao zaštitno lice ove godine – uz ono "kućno", model Miu Franić – odlučili su se zbog, kažu, njezine karizme.

– Nina iza sebe ima nevjenčani brak i dijete, a sad je nakon svih drama koje je proživjela na osobnom planu sretna, slobodna i prelijepa. Na sajmu će u sklopu gala modne revije ponijeti vjenčanicu, a za njezin je odabir pokazala veliko zanimanje, što je možda i znakovito – tajnovito je najavila direktorica sajma Gordana Franić, koja je suradnju s Ninom realizirala uz pomoć njezine agentice i PR stručnjakinje, Zagrepčanke Snježane Mehun.

Svoj dolazak u Spaladium, u kojem će na dva dana biti okupljeno čak oko 150 izlagača, najavila nam je i Mehun, koja se nedavno vratila s dočeka Nove godine u Keniji.

– Uvijek mi je drago doći u Split; jako me veseli da će takav jedan fashion event biti baš kod vas, i da se ne događa baš sve značajno samo u Zagrebu. Direktorica se doista potrudila oko organizacije i ne sumnjam da će to i ove godine biti događaj na zavidnoj razini.

Nina se također raduje dolasku u Hrvatsku jer jako voli svoju zemlju i ponosna je da se kod nas događaju eventi koji pariraju talijanskim sajmovima i vrhunskim modnim revijama – kazala je Mehun.

Podsjetimo, Morić je poznata svjetska manekenka, koja u životopisu ima i niz prestižnih titula poput zaštitnog lica dizajnera sa svjetske A-liste: Roberta Cavallija, Versacea, Giuseppea Zanottija i drugih. Bila je i voditeljica na RAI-ju, a proslavila se i gostovanjem u spotu "La vida loca" Rickyja Martina.

l. gospodnetić, foto: tom dubravec / eph, milivoj keber

Destinacijski proizvod

Treći po redu sajam vjenčanja Wedding Day u organizaciji tvrtke Fancy Flowers d.o.o. sa sjedištem u Splitu, okupit će više od 150 izlagača, a sudionici sajma osiguravaju međunarodni karakter.

Ova sajamska manifestacija je platforma razvoja specijaliziranog destinacijskog proizvoda – Wedding in Central Dalmatia, tematskih vjenčanja temeljenih na očuvanju tradicija i običaja, ali i turističke valorizacije povijesnih specifičnosti Splitsko-dalmatinske županije, posebice zaobalja.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje - poručila je Gordana Franić.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 08:28