StoryEditorOCM
ShowbizODLIČNA PJESMA

Neće vjerovati s kime je Matija Cvek snimio duet: Otišao sam iz Hrvatske u Srbiju i sve smo brzo napravili; Poslušajte

6. listopada 2023. - 14:32

Veliko iznenađenje nova je pjesma našeg popularnog glazbenika Matije Cveka koju je snimio s regionalnom zvijezdom Marijom Šerifović, ljubavna balada ‘Pola sunca‘, koju prati i spot. 

Pjesma se nalazi na novom albumu Marije Šerifović imena ‘Dolazi ljubav‘, koji donosi osam novih pjesama, a album izlazi nakon punih 10 godina, u godini u kojoj Marija obilježava 20 godina glazbene karijere.

Cvek nije krio oduševljenje što je snimio duet baš s Marijom, pa nam je ispričao i kako je došlo do suradnje: 

‘Marija i ja se družimo već godinu dana, razmjenjujemo ideje, ja sam bio i pisao neke pjesme, ona ih je slušala, na kraju smo se odlučili snimiti duet, a ‘Pola sunca‘ napravio je Bane Opačić. Došao sam u Beograd i u jednom danu smo sve snimili! Oni su tamo super profi, a Marija je žena zmaj! Na setu je radilo oko 30-40 ljudi, a ona je snimala svih 8 spotova dan za danom, i sad je izbacila svih 8 spotova! 

image
Ranko Suvar/cropix/Cropix

Marija je jedna od najboljih vokalistica, veliki profesionalac. ‘Pola sunca‘ je velika baladna stvar koja traži pjevače, drago mi je da je ona izabrala baš mene, radi mi veliku uslugu i velika mi je čast imati duet s njom. Možda će onda sada svi poslušati moj album, hehehe.‘ kaže nam Cvek koji je nedavno izdao svoj novi album ‘Vile se ovdje igraju‘. 

‘Nekom dušo duša uzalud. 

Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova‘, napisao je Cvek na svome storiju na Instagramu uz link pjesme. 

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:29