StoryEditorOCM
ShowbizŠto se zbiva

Napušta li svima znani Simon Cowell planetarno popularni serijal zbog bolesti?

Piše Mozaik SD
4. veljače 2024. - 13:13

Planetarno popularni Simon Cowell najvjerojatnije neće biti članom žirija u nadolazećoj sezoni "Britain‘s Got Talent". Kako doznaje Daily Mail bio je prisiljen povući se sa snimanja zbog zdravstvenih razloga.

Šezdesetčetverogodišnjak je propustio nekoliko audicija, sve zbog, vele njegovi poznanici, strašnih glavobolja koje su ga, razumljivo, ometale u radu i koncentraciji.

Simon i njegovi kolege suci serijala "Britain‘s Got Talent" Alesha Dixon, Bruno Tonioli i Amanda Holden, zajedno s voditeljima Ant McPartlinom i Declanom Donnellyjem, vratili su se snimanju nadolazeće serije prošlog mjeseca. Tada su i pozirali zajedno na crvenom tepihu ispred londonskog Palladiuma, gdje se show snima.

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

A sve je počelo, prenose britanski mediji, kada je na snimanje "upala" medijima neidentificirana žena, policija ju je odvela sa seta. Navodno se pokušala prošvercati iza pozornice i upoznati suce.

Nije bilo kršenja zakona, jer je žena, objavila je policija, bila u svojevrsnoj psihološkoj krizi...

image
Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Je li to kod Simona izazvalo strah ili je riječ o ozbiljnijoj zdravstvenoj tegobi - još se ne zna. Ono što je sigurno "strog, ali pravedan" sudac će svima nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:32