StoryEditorOCM
ShowbizU RANO JUTRO

Nakon zabave na privatnoj jahti otac Taylor Swift (71) ‘udario fotografa u lice‘, paparazzo podnio prijavu

Piše SCENA SD
27. veljače 2024. - 17:30

Australski fotograf podnio je prijavu za napad i optužio Scotta Swifta, oca pop pjevačice Taylor Swift, koja je ovih dana bila na turneji u toj zemlji, izvještava australski kanal ‘ABC‘. Scott Swift je navodno udario fotografa u lice u noći s ponedjeljka na utorak.

Policija Novog Južnog Walesa u priopćenju je navela da istražuje "navodni napad na sjevernoj obali Sydneya". Oko 3:30 ujutro, 71-godišnjak je navodno napao 51-godišnjaka u Neutral Bay Wharfu. McDonald je  podnio prijavu policiji, iako je rekao da nije ozbiljno ozlijeđen, javlja ‘ABC‘.

image

Taylor Swift u Sydneyju

David Gray/Afp

Taylor Swift proslavila je kraj svog uspješnog australskog koncertnog serijala na privatnoj jahti u sydneyskoj luci u ponedjeljak navečer. U ranim jutarnjim satima u utorak iskrcala se u Neutral Bay Wharfu, gdje je McDonald čekao pjevačicu i njezinu pratnju da ih fotografira. Prema fotografu, pjevačevi tjelohranitelji gurnuli su kišobrane u njegovu kameru i lice, a muškarac ga je iznenada udario šakom u lice, dok je Taylor Swift u to vrijeme već bila u automobilu.

U vrijeme napada McDonald je pretpostavio da se radi o "loše obučenom, neprofesionalnom lokalnom službeniku za sigurnost", ali je kasnije saznao da je čovjek koji ga je udario otac pjevačice. "U 23 godine koliko ovo radim, nikada me nitko nije napao, a kamoli ošamario po licu", ogorčeno je rekao fotograf za ABC.

Glasnogovornik Taylor Swift rekao je Rolling Stoneu u komentaru na incident da su se "dvije osobe ponašale agresivno prema Taylor i njezinoj pratnji" kada se incident dogodio. "Dvije osobe agresivno su se pokušale približiti Taylor, te su zgrabile njezino sigurnosno osoblje i prijetile da će baciti zaposlenicu u vodu." Je li Swiftov otac intervenirao u to vrijeme, glasnogovornik ne može reći.

Taylor Swift završila je posljednji koncert australskog dijela svoje svjetske turneje u ponedjeljak navečer u Sydneyu. U međuvremenu, prema australskim medijima, pjevačica je privatnim zrakoplovom otputovala u Singapur, gdje nastavlja turneju.

image

Taylor Swift u Sydneyju

David Gray/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:17