StoryEditorOCM
Showbizradni dani

Nakon Pakraca - Dubrovnik! Doris Pinčić ovog će vikenda imati pune ruke posla. Evo zašto dolazi u Dalmaciju i koji će joj se poznati Splićanin pridružiti

Piše Mozaik SD
14. listopada 2022. - 07:00

Doris Pinčić će ove subote voditi otvorenje festivala i sajma Slavonski banovac koji se održava u Pakracu. Već sutradan voditeljica emisije ‘Dobro, jutro Hrvatska‘ dolazi u Dubrovnik gdje će biti posebna gošća novog street food festivala Bavarin.

U samom srcu grada podno Srđa, u povijesnom ambijentu Lazareta, ovaj će festival kroz šest ugostiteljskih objekata nuditi hranu ponajboljih domaćih chefova i restorana, s menijima prilagođenima za sve – od burgera, plant based jela, ponajboljih ribljih street food delikatesa pa sve do najukusnijih slastica.

TV voditeljica će sudjelovati na nedjeljnom ručku festivala i biti njegova domaćica, a tom će joj se prilikom pridružiti i splitski cheef Ivan Pažanin.

image

Ivan Pažanin

Branimir Kralj

Doris je inače autorica kulinarskog serijala Kuhinja babe Eve i velika je zaljubljenica u gastronomiju i tradiciju. Za svoj videoblog svojedobno je otkrila da joj seoski poslovi itekako leže te da joj ništa nije teško pa čak ni pomusti kravu.

Njezini obožavatelji tada su bili oduševljeni i obasuli je komplimentima: "Bravo Doris, vidi se da te ništa nije sramota iako si prava dama na televiziji. Skidam ti kapu", "Bravo Doris, takvih je već i na selu teško naći da se usude pod kravu i naravno, prelijepa si", "Prava puca, treba te ženit", "Svaka čast, toliko svestrana i u svemu uspješna", komentirali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 19:56