StoryEditorOCM
ShowbizObljetnica

Najpoznatiji gay par na svijetu proslavio 15 godina braka: ‘Svakoga dana volim te više‘

Piše Mozaik SD
17. kolovoza 2023. - 09:47

Ona je glumica, ona druga je TV zvijezda, komičarka i voditeljica, zajedno su bračni par već 15 godina. Godišnjicu je svojoj supruzi Portiji de Rossi (50) Ellen DeGeneres (65) čestitala na svim platformama i društvenim mrežama.

image
Facebook/ Ellen Degeneres/

- Mojoj supruzi u koju se zaljubljujem svakoga dana, sretna godišnjica. Život mi je blagoslovljen jer si ti u njemu - romantična je bila DeGeneris.

Portia i Ellen su stupile u brak 16. kolovoza 2008., nakon što je kalifornijski Vrhovni sud donio odluku kako homoseksualni parovi mogu ozakoniti svoju vezu. Zajedno su odlučile kako djecu neće imati, pa su se okružile kućnim ljubimcima, a u 18 godina koliko se vole, uspjele su promijeniti čak 24 adrese.

image
The Ellen Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/The Ellen Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Cure su se upoznale na zabavi 2000. godine, no tada Portia još uvijek nije bila spremna "izaći iz ormara".

- Bilo mi je jako teško i dugo sam se borila s vlastitom seksualnošću. Nisam birala da budem gay, no birala sam hoću li živjeti kao gay, što me plašilo, posebice jer sam bila glumica - iskrena je bila Portia, njena supruga s tim nije imala uopće problema. Ona je bila među prvima koji su i sebi i svijetu priznali tko su i što su. Najpoznatija lezbijka na svijetu, tako su je nazivali mediji.

image
Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:40